Мартин Камбуров няма да играе срещу Лудогорец

Ганаецът Карлос Охене се завръща в титулярния състав на Берое за гостуването на Лудогорец в двубоя от 30 – я кръг на първа лига. Двубоят е тази вечер от 20,30 часа на стадиона в Разград.

Охене бе оставен резерва при домакинството срещу Ботев (3:2), но се появи в игра след почивката.

[ad id=“225664″]

Капитанът Мартин Райнов вероятно няма да започне титуляр след като имаше болки в адукторите и беше заменен принудително срещу Ботев.

Не е изключено Александър Томаш да даде почивка на Милен Желев, а нападателят Мартин Камбуров няма да пътува за Разград, защото беше наказан за една среща заради натрупани жълти картони.
Камбуров получи жълт картон след като вкара дузпата за 2:1 срещу Ботев и след това се обърна към агитката на Ботев и развя фланелката на Берое.

[ad id=“263680″]

В титулярния състав ще започнат румънецът Сержио Негрут, който ще бъде на върха на старозагорската атака, а португалецът Рубен Бригидо ще играе по десния фланг на атаката.

„Срещаме най-добрият отбор в България и шесткратен шампион, но нашата цел е да израстваме точно в такива мачове. Един отбор израства с постигане на победи и ние отново ще се борим за трите точки. Уважаваме всеки един противник, включително и шампиона от последните шест сезона, който разполага с доста добри индивидуални играчи, но точно в такива двубои ние можем да станем още по-добри, споделиха от треньорския щаб на Берое преди срещата.


image0 (9K)