Мария Шарапова върти любов с бившия на Пипа Мидълтън

Гилкс финализира развода си преди няколко месеца, като неговата бивша съпруга Миша Нона пък е приятелка на Меган Маркъл и се говори, че именно тя е дамата, запознала сина на Даяна с канадската актриса

[ad id=“263680″]

Мария Шарапова отново се носи на крилете на любовта. След като руската тенисистка се раздели с нашето момче Григор Димитров през 2015-а, тя известно време бе необвързана или поне отношенията й с представители на срещуположния пол не бяха толкова сериозни, че да станат публични, пише woman.bg .

От няколко седмици обаче упорито се твърди, че Маша има нова изгора. Новият мъж до тенис звездата не е кой да е, а бившият възлюбен на Пипа Мидълтън – основателят на аукционната къща Paddle8, Александър Гилкс.

Медиите на Острова разкриват, че двамата са се запознали по време на изложба в Ню Йорк, а само преди дни са били забелязани да интимничат на летище в Лос Анджелис.

[ad id=“218001″]

Александър е не само милионер, но и една от силно уважаваните личности във Великобритания. Той е известен като почтен бизнесмен и може да се похвали с близко приятелство с редица знаменити британци, включително и принцовете Хари и Уилям.

Гилкс финализира развода си преди няколко месеца, като неговата бивша съпруга Миша Нона пък е приятелка на Меган Маркъл и се говори, че именно тя е дамата, запознала сина на Даяна с канадската актриса.

[ad id=“218548″]

Нито Мария Шарапова, нито Александър Гилкс са потвърдили или отрекли слуховете, но въпреки това медиите на Острова вече упорито твърдят, че двамата са новата звездна двойка.

Но таблоидите също така допълват, че след като милионерът е тръгнал с Маша толкова скоро след развода си с Миша, която е била любовта на живота му, явно наистина изпитва силни чувства към тенисистката.

 


image0 (9K)