Мария Звездева от Шумен е сервитьорката, внезапно издъхнала в Бургас

Мария Звездева от Шумен е сервитьорката, която е починала внезапно снощи по време на работа в бургаското заведение „Коневръза“, пише trafficnews.bg. Момичето, което на 1 май е навършило 21 години,  получило масивен инфаркт, твърдят от Областната дирекция на МВР-Бургас. Инцидентът е станал малко пред 20 часа снощи. Дошлите на място лекари не са успели да спасят живота на сервитьорката.

Мария е била студентка втори курс в бургаския универститет „Проф. д-р Асен Златаров“, преди това е завършила Природоматематическата гимназия „Нанчо Попович“ в Шумен.

Според запознати тя е работила вече близо месец в „Коневръза“, като документите за здравословното й състояние били напълно изрядни.

Нейни познати от родния й град твърдят, че не е давала признаци да има проблеми със здравето. Описват я като безкрайно добър и енергичен човек.

Мария и приятелят й Станислав

От личния й профил във Фейсбук става ясно, че от три години има приятел Станислав Данаилов, който също е от Шумен, но в момента работи в бургаската фирма „Керамика, увери се ЗАРАТА“. Това е третият млад шуменец починал за последния един месец, коментират в града. Преди малко повече от седмица млад барман почина внезапно по време на работа в Созопол. 25-годишният Виктор е работел в популярното заведение „Хедон“. Той почина от инфаркт, причинен от токов удар. Барманът се е допрял с двете си длани върху метален плот, по който е имало оттечка, най-вероятно заради неизправноств ел.инсталацията. Така токът преминал през дланите и спрял сърцето на младежа. По-късно при разследването се оказало, че той работил и без трудов договор.


image0 (9K)