Марешки: Цецка Цачева не може да ми е майка!

Бизнесменът Веселин Марешки, който е и един от кандидатите за държавен глава на предстоящите избори, се разгневи на номинацията на Цецка Цачева за президент на ГЕРБ.

„Днес обръщението към всички нас направи политическият картел. И то беше ясно, точно и кратко: „Това е НАШАТА държава, ние командваме, ние казваме какво да правите, ние Ви казваме кого да избирате, ние казваме какъв ще е Вашият свободен избор“, заяви Марешки в позиция, разпространена до медиите от пресслужбата му.

„Не помня България и хората й да са били унижавани толкова яростно, колкото през последните дни. Днес пред очите на цялата страна се разигра поредната грозна подигравка с мен и Вас, с българския народ. Представителите на статуквото Ви дадоха ясен знак, че Ви смятат за нищо, буквално за НИЩО. Но ТЯХНОТО нищо, без права и собствена воля!“

Марешки не пропуска да коментира и думите на премиера Бойко Борисов, че нацията ни се нуждае от майка, в чието лице вижда Цецка Цачева.

„Вие разпознавате ли тази жена, която Ви беше посочена днес, за своя „майка“? Това ли е идеалът Ви за държавен глава? Ще гласувате ли за нея, дори ако сте привърженици и активисти на ГЕРБ? Предполагам, че не! Грабежът продължава! До вчера те грабиха живота ни, грабиха парите ни. Позволяваха на контрабандата и на картелите да ни съдират по няколко кожи. Днес вече грабят бъдещето ни – моето, Вашето, на децата ни. И малкото останало, което не са присвоили“, заявява варненският бизнесмен.

Той призовава избирателите да покажат, че „техният сценарий не е сценарият на българските граждани“.

„Аз съм единствената алтернатива на възможността да останем безкрайно роби на политическия картел. Време е да се замислим дали каквото ни обещават представителите на статуквото има стойност и какво са направили те за хората в миналото си – има ли нещо, което да са оставили зад себе си? Защото докато другите Ви обещават, аз се доказвам с дела! Време е да направим избора – бедни, смачкани и роби, или горди, свободни и богати“, заявява Марешки и призовава гласоподавателите да накажат ГЕРБ за унизителното отношение на ГЕРБ към хората в България.

Позицията си той е подписал като „Веселин Марешки – Патриот. Професионалист. Почтен човек“.


image0 (9K)