Марго Роби публикува снимка на любимия си и това не е Брад Пит

Марго Роби опроверга слуховете, че се среща с Брад Пит

За да пресече навреме слуховете, че има афера с Брад Пит, Марго Роби публикува снимка в профила си в „Инстаграм“, на която се целува с британския режисьор Том Акърли, мъжът на живота й.

„Това момче“, написа 26-годишната австралийка на черно-бялата снимка, с което сложи край на догадките на жълти медии дали има афера с Брад Пит, който се развежда с Анджелина Джоли.

Преди няколко месеца за „виновница“ за раздялата пък бе набедена френската актриса Марион Котияр, пише dir.bg.
Марго и Том се запознаха на снимачната площадка на „Френска сюита“ през 2014 г., където той работи като асистент-режисьор. Преди време се появиха слухове, че са сключили тайно брак. Избраната за една от най-сексапилните жени на света рядко споделя подробности за личния си живот.

През 2015 г. медии я забъркаха и в раздялата на Бен Афлек и Дженифър Гарнър. Според публикациите актьорът бил влюбен в Марго още от участието й във „Вълкът от Уолстрийт“, а се сближили покрай „Отряд самоубийци“, който снимаха заедно.
Звездата на Реал (Мадрид), Кристиано Роналдо, който изненада всички миналата година, като й хареса няколко снимки в „Инстаграм“.


image0 (9K)