Манчестър Юнайтед с конкретна оферта за Меси

 

Английският Манчестър Юнайтед е действал най-бързо и се е свързал с антуража на Лионел Меси за потенциален летен трансфер. Така „червените дяволи” стават поредният клуб, който има интерес към носителя на шест Златни топки. В последните дни около Меси назря скандал, след като легендата на Барселона влезе в пряк спор с директора в клуба – Ерик Абидал.

Първоначално в английските медии се появиха информации, които гласяха, че най-вероятно е Меси да се събере отново с Хосеп Гуардиола, този път в Манчестър Сити. Малко по-късно обаче се разбра, че „гражданите” са далеч по мисълта Меси да прибегне до изходите на „Камп Ноу”, а според италианските медии, които по-рано съобщиха, че Меси може да заиграе с Кристиано Роналдо в Ювентус, то Манчестър Юнайтед е направил конкретно предложение към аржентинеца. Както е известно, Меси може да напусне „Камп Ноу“ след края на сезона, ако се договори с друг отбор.

Проблемите с Абидал станаха, след като бившият футболист на „блаугранас” сподели, че не всички играчи в клуба са се раздавали при Ернесто Валверде, а това разгневи яростно Лео Меси, който му отговори прямо в социалните мрежи. „Когато говориш за дадени играчи, трябва да казваш имена. В противен случай, казваш всеки един, което е недопустимо”, каза Лео.

Източник – Гонг


image0 (9K)