Манолова се вживя в ролята на жертва – предлагали й постове, заплашва ли я, но не каза как стана омбудсман

Мая Манолова, която е претендент с нейната партия, да влезе в новия парламент, се вживя в ролята на жертва, обяснявайки как е била тормозена и заплашвана от властта. Но тя не даде обяснение как успя да се добере до една от най-престижните постове в държавата – на обмудсман.

В интервю за Би Ти Ви тя разкри, че преди местните избори е премиерът, за да разбере кой стои срещу него, а след това пратил срещу нея целия „ъндъграунд“ – предлагали и постове, дори я заплашвали. Манолова не отрече и това, че още преди изборите се е срещала с Бойко Борисов, в което тя не вижда нищо лошо.

Манолова не отрече и да се е срещала с бизнесменът Васил Божков, който тогава бил близък до властта, а сега се подвизава в Дубай.

Срещала съм се с Васил Божков през 2019 г. преди кметските избори, той проявяваше интерес дали ще се кандидатирам за кмет на София. Но не съм искала финансова подкрепа от Божков, нито съм получавала такава, отсече лидерът на „Изправи се. Бг“.

Бившето острие на БСП пожела на българите „да е здрава и успешна 2021 и да изпратим Ковид-19, и Борисов“.

По време на претендиращото за впечатляващо интервю на Манолова не и бяха зададени изключително важните за България въпроси:

– за руската енергийна зависимост;

– за „Балкански поток“ (сиреч Руски поток);

– за АЕЦ „Белене“;

– за опитите на Кремъл да ни върне в Евразия;

– за обективен почит на най-новата ни история и комунистическото минало.

Все тежки въпроси, по които не само Мая Манолова, но и Слави Трифонов, „Отровното трио“ мълчат съзаклятнически.

Публикувано със съгласието на Faktor.bg

 


image0 (9K)