В „Малки убийства“ се разкрива каква мръсотия са сътворили „приятелките“ на Оя

Тази вечер в епизода от новия премиерен турски сериал „Малки убийства“ става ясно какво точно се е случило в миналото между четирите момичета.

Ученичките в гимназията Оя, Пелин, Арзу и Мерве влизат в реката да се къпят. Пелин и Мерве взимат дрехите на Оя и я оставят полугола. Арзу е против това, но е принудена да се включи.

Нов сериал с необикновен сюжет и първокласен актьорски състав тръгва тази вечер

Мерве отива при младия тогава учител Едип казвайки му, че някой вика за помощ. Едип се отзовава и помага на Оя да се загърне, а в това време учениците се появяват и злословят, че двамата имат любовна връзка.

Мерве лъже директор Музафер, че е виждала какви погледи си разменят Оя и Едип по време на час. Оя уж е признала, че е влюбена в учителя си.

Едип се вбесява на Мазуфер и едва не го удря.

Оя обяснява на младия Тайлян, с когото тогава са гаджета, че няма връзка с Едип и всичко е лъжа, но той не ѝ вярва и скъсва с нея.

Едип е уволнен, а Оя е изключена от училище.

Бащата ѝ е разочарован от нея и ѝ напада с упреци. Момичето се качва на балкона в стаята си и скача.

В болницата лекарят съобщава на родителите на Оя, че тя е с множество фрактури, но ще се оправи. Тъй като желязо се е забило в стомаха, в бъдеще на Оя ще ѝ е трудно да забременее.

Действието се пренася в наши дни:

Оя се приготвя да отиде на детското парти в дома на Мерве. Едип я предупреждава да не се забърква с трите жени, но тя отвръща, че вече няма да бяга.

Арзу вижда в колата на мъжа си Мехмет женски пуловер и иска сметка чий е.

На тържеството Арзу моли Оя да поговорят за случилото се на реката и да ѝ разкаже какво е направила с живота си след това. Оя категорично отказва да обсъжда тази тема.

Пелин умишлено настройва Мерве срещу Оя, като я излъгва, че докторката се е заела с отварянето на басейн клуб, който Мерве е затворила преди години.

Властната Мерве предупреждава Оя да си знае мястото и за да я предизвика, нарочно ѝ задава въпрос с какво се занимава Едип и дали се виждат. Арзу опитва да овладее ситуацията, а злобната Пелин налива още повече масло в огъня.

Виждайки пуловера от колата на Мехмет, русокоската казва на Арзу, че тя именно го е купила за Мерве. Арзу е бясна и иска сметка от Мерве.


image0 (9K)