Маколи Кълкин на романтична екскурзия в Париж.

Маколи Кълкин заведе приятелката си, актрисата Бренда Сонг на романтична екскурзия в Париж.

[ad id=“225664″]

37-годишният Маколи Кълкин, добре познат на всеки от филмовата поредица „Сам вкъщи”, има връзка с Бренда Сонд  от четири месеца.

Двамата бяха забелязани да се вглеждат един на друг по време на вкусно хранене, да  пазаруват в търговския магазин Monoprix, където си купиха голяма плюшена мечка и вървяха ръка за ръка във френската столица – наречена неслучайно „Градът на любовта”.

[ad id=“263680″]

Актьорът със сигурност знаеше къде да заведе приятелката си,  защото по-рано, през 2013 г., той си купи къща в Париж, малко след раздялата си с Джордан Лейн Прайс. Това не е първият път, в който двойката очарова с романтиката си публично, още през септември бяха засечени на двойна среща със Сет Грийн и съпругата му Клеър Грант на знаменитата вечер в Калифорния.

Източник е казал: „Много са сладки един с друг, държейки ръцете си и са много привързани, сякаш си прекарват страхотно. ”Маколи и Бренда започнаха отношенията си по-рано тази година, когато се запознаха на снимачната площадка в Тайланд. 29-годишната актриса казала по-рано: „Това е невероятно, прекарахме пет седмици в Тайланд.

”Кълкин беше женен за актрисата Рейчъл Минър, но се разделиха през 2000 г. и се разведоха две години по-късно.

Бренда, от друга страна, беше сгодена с брата на Майли Сайръс – Трейс, но отложи годежа през 2012 г.


image0 (9K)