Майкъл Джексън кастриран от собствения си баща?

Новата теория обяснява много странности в поведението на певеца. Самият Джексън е разказвал, че като дете баща му издевателствал над него и го „мразел“.

[ad id=“225664″]

На 27 юни на 89-годишна възраст почина Джо Джексън – бащата на Майкъл Джексън и мениджър групата Jackson 5, с която започва невероятната кариера на Краля на попа. Неотдавна се появи видео с доктор Конрад Мъри, който обвинява Джо Джексън в това, че

бил „един от най-лошите бащи в историята.

„Какъв баща може да бъде този, който подлага сина си на химическа кастрация, за да се запази гласа му висок – думи нямам! Надявам се Джо Джексън да изкупи своята вина в ада“, зарича Мъри.

Джо Джексън – бащата на Майкъл Джексън.

Мъри е същият този лекар, който през 2009 година постави на страдащия от безсъние Майкъл инжекция с препарата пропофол, след което Краля никога повече не се събуди. В резултат на полицейското разследване  докторът бе лишен от право да упражнява професията си и лежа две години в затвора. Репутация му е ужасяваща, но пък от друга страна Конрад Мъри дълго се е занимавал със здравето на певеца и навярно знае за него доста повече от всички останали.

Доктор Конрад Мъри бе лишен от лиценз и лежа две години зад решетките.

Самият Джексън е разказвал, че докато бил дете баща му го пребивал, че усещал неговата „силна омраза“. По време на записаното през 2003 година интервю, споделяйки тези тежки моменти от живота си, Майкъл се разплаква пред камерата.

Още преди две години д-р Мъри твърдеше, че

бащата на Джексън поставял на момчето инжекции с хормонални препарати,

които спират половото съзряване – при това, завинаги. „Това са думи на Майкъл. Той се чувстваше като кастрирано куче“, настояваше тогава лекарят.

[ad id=“263680″]

По онова време журналисти си спомниха и друга версия, огласена през 2011 година от марсилския лекар Ален Браншеро, специалист по съдова хирургия. В книгата си „Майкъл Джексън: тайната на гласа“ той твърди, че на 12-годишна възраст певецът страдал от акне – или по-просто казано, младежки пъпки. За лечението на Майк бил използван стероида ципротерон, който идеално лекува пъпките, но едновременно с това

блокира изработването на мъжки полови хормони и фактически убива либидото 

– тоест по същество се извършва именно химическа кастрация. Впрочем, точно ципротерон, наред с други средства, се прилага при химическа  кастрация, когато е налице съдебно решение по отношение на хора, извършили сексуални престъпления.

Преди седем години малцина повярваха в тази хипотеза, въпреки че тъкмо тя обяснява

множеството странности в поведението на Майкъл Джексън:

от почти патологичната му инфантилност (както е известно, той предпочитал да прекарва времето си в игра с деца, дори в един момент се заговори, че е педофил) до психическа неуравновесеност. И по крехкото си телосложение, и по необичайно високия тембър на гласа си Майкъм много силно се различава от своите родни братя, с които заедно дебютират в Jackson 5.

Намаленото окосмяване (а тялото на Джексън практически е без косми) и загубата на мускулна маса – това също са вторични ефекти от приемането на „кастриращи“ препарати.

[ad id=“236993″]

Смята се, че след прекратяване на приема им,

всички „замразени“ функции постепенно се възстановяват, но това се отнася за възрастните мъже.

На никого още обаче и през ум не му е минало да изследва влиянието на посочените медикаменти в периода на половото съзряване на момчетата…

Превод: ЗАРАТА


image0 (9K)