Майка измъчва брутално и уби дъщеря си в Америка

Следователи описват как една тийнейджърка се е събрала с биологичната си майка миналата година в изолирана ферма в Мисури – само за да бъде измъчвана там, а после окончателно убита . 39-годишната Ребека Рууд е арестувана и обвинена за мъчение и убийство на 16-годишната си дъщеря Савана Леки.

Савана била дадена за осиновяване от биологичната й майка Ребека Рууд, когато била само дете. Тя била приета от Тамил Леки. Ребека Рууд била активна в живота на Савана и не била напълно отчуждена от биологичната си дъщеря.

[ad id=“225664″]

Неприятен развод

Тамил Леки и съпругът й преживели тежък развод. Тамил вече не можела да се грижи за Савана, която вече била на 16 години. Тамил и Ребека Рууд се съгласили, че Савана може да живее с Рууд във фермата й в Мисури, а биологичната майка и дъщеря да се съберат за добро.

Фермата на Ребека Рууд

Рууд-Шофьор на камион и доброволец пожарникар, живее на ферма с площ от 81 акра край Теодосия, близо до границата с Арканзас, на мили от най-близкия асфалтиран път. В снимките качени на стената й във facebook, животът с дъщеря й изглежда идиличен: прекрасни усмихнати снимки с малки животинки и красиви рокли, съобщава „Вашингтон пост“.

[ad id=“236993″]

Извън мрежата

Рууд живее „извън мрежата“. Единственият й източник на електроенергия е от генератор, а водата идва от помпа. Рууд има значителни и обширни контакти в цялата страна от работата си като шофьор и от групите, към които принадлежи- част от подземна мрежа хора,които също се наслаждават на живот далече от градовете.

Показанията на бившия на Рууд

Бившото гадже на Рууд свидетелства, че е видял как Ребека принуждава Савана да пълзи през калния свинарник и да гази в мътно езеро. Виждал също, че Рууд пръскала Савана с маркуч като наказание. Не можел да направи нищо за нея. Савана е била диагностицирана с ADHD(Хиперкинетично разстройство с нарушение на вниманието) и Синдрома на Аспергер, когато била малко момиче. Ребека започнала да се оплаква на Тамил Леки, че Савана е твърде разрушителна и непрекъснато чупела неща. – Нуждая се от повече помощ или няма да мога да направя нищо за нея – казала Рууд.

Рууд твърди, че Савана й струвала толкова много пари,че се страхувала, че ще загуби фермата си. Тя казва, че не може да се грижи за Савана.Рууд също казала на полицията, че Савана понякога умишлено е прерязвала собствената си ръка в опит за самоубийство. За да я накаже, Рууд изливала алкохол и втривала сол върху раната два пъти на ден.

Майката също разбила мобилния телефон на Савана и й забранила да използва Facebook като форма на наказание. Също признава, че е карала дъщеря й да се съблича, за да може да я бие.
[ad id=“225664″]

Огънят

На 18 юли Ребека Рууд и нейният приятел, Робърт Пийт, младши, се обаждат на пожарната служба, за да съобщят за пожар. Пожарникарите реагирали веднага, потушили огъня и предложили на Рууд помощ, но тя отказала.Тя обяснила, че Савана е получила малко изгаряне , легнала е и не би искала да бъде обезпокоена.“

Малко след пожара Ребека Рууд и приятелят й, Робърт Пийт, младши съобщили, че Савана е изчезнала. Рууд казала на полицията, че вярва, че Савана е подпалила пожара, почувствала се е виновна и е решила да избяга.

Междувременно Рууд и нейният приятел, Робърт Пийт, младши, се оженили, само дни след като съобщили, че Савана е изчезнала. Това направило впечатление на изследователите като странно и продължили да търсят Савана.

Заповед за претърсване.

След събиране на доказателства, изявления и извършване на предварително разследване, следователите разполагали с достатъчно информация, за да поискат от съдията заповед за претърсване. Те се върнали в имота със заповедта,кучета и полиция.
Няколкостотин метра от резиденциите намерили купчина пресни листа и клони.Купчината била осеяна с цигари и заобиколена от „овъглена земя“. Отдолу имало голямо количество пепел. В нея те открили копче, кости, прешлени и зъби, съобщава „Вашингтон пост“.В къщата били намерени били месомелачка и химикали най-вероятно ползвани за скриването на доказателствата.

39-годишната Ребека Рууд е обвинена в убийство първа степен, злоупотреба с дете, довела до смъртта на 16-годишната и биологична дъщеря Савана Леки. Прокурорът на провинция Озарк Джон Гарбррант. отказа да каже дали ще бъде обвинен някой друг, но шерифът Дарин Рийд заяви, че разследването продължава и се очакват още разкрития.

Превод:Зарата


image0 (9K)