Майката на футболист, на когото Милен Цветков е помагал: Ох, много ме боли, не мога да повярвам…

Цяла България скърби за журналиста Милен Цветков. Ужасната новина за кончината му не може да приеме и майката на футболиста Дарин Тодоров – юноша на Левски, който от години се лекува в Германия след тежката автомобилна катастрофа, в която оцеля през 2010 г.

Даниела Тодорова е шокирана след случилото се. Тя и Дарин тъгуват за Цветков, който им беше много близък.

„Не мога да повярвам, че това ужасно нещо е истина… Как може това да му се случи!? Толкова добър човек, нямам думи. Съболезнования на семейството и близките му! Милен беше уникален човек, много ни е помагал“, коментира от Германия за БЛИЦ тъгуващата Даниела Тодорова.

„Милен ми помагаше и никога не го афишираше“, добави майката на юношата на Левски.

„В събота се чухме, беше с неговия весел тембър. Пита ме: „Как сте, хора, няма ли да си идвате в България?“. Говорихме си, чувахме се по телефона от време на време. Пожелахме си весел Великден, а каква стана тя… Ох, много ме боли, не мога да повярвам…“, добави тъжната Даниела.

„През 2012 година бяхме във ВМА, който той дойде на свиждане на Дарко. Искаше да се видим. Донесе страхотни кюфтета, а на мен и една роза. Това не се забравя. Винаги е бил с нас. Затова, моля, всички приятели, които ще отидат да го изпратят, да купят по една роза от нас. Разкошен Човек, верен Приятел. Просто не мога да повярвам, че това се е случило. Милен ще остане завинаги в сърцето ми! Добър Приятел, достоен Човек! Поклон!“, каза още Даниела Тодорова.

Синът й се лекува в специализирана германска клиника, като резултатите са вече налице – Дарин се придвижва по няколко метра без чужда помощ. Поставени са му специални шини на краката. Лечението продължава, но са необходими финансови средства, които семейството се надява да набави. Даниела работи в германска фирма, но парите от заплатата й не са достатъчни.

Дарителската сметка на Дарин Тодоров:
Титуляр: Дарин Валериев Тодоров
УниКредит Булбанк
IBAN в лева – BG31UNCR70001519456109 – BIC: UNCRBGSF
IBAN в евро – BG74UNCR70001519456111 – BIC: UNCRBGSF


image0 (9K)