Майката на Северин: Да лежи в Германия, иначе ще ми се обадят от България да взема детето си в ковчег

Северин Красимиров не е имал съучастници, действал е сам. Това разказаха от Германия майка му и доведеният му баща в сутрешния блок на bTV.  Твърдят, че така е казал той.

[ad id=“225664″]

Двамата били шокирани от това, което е извършил, тъй като по думите им не бил агресивен и не е имал такива черти. Дошъл в Германия, за да види за последно своите близки, тъй като имал намерение да се предаде. 1-2 часа, след като влязъл в дома им в немския град Щаде, там нахлули германски полицаи и го арестували. Майката обясни, че синът ѝ казал, че е пил алкохол с приятели, бил взел и наркотик – едно шише уиски, наркотик, наричан кристал, и бира.

„Майко, аз убих човек, дойдох само вас да видя“, казал ѝ Северин.

Доведеният баща на Красимиров потвърди с думите: „Голяма беля стана“.  „Били са на купон и на рожден ден. Може да е имало съучастници, но не съм сигурен. Вчера съм разговарял с брат си и той знае, че е изнасилил някакво момиче и майка му е пратила пари“, каза пък брат му. Северин твърдял, че не е удушил Виктория, а от удара в носа и потеклата кръв тя се била задушила. Бащата разказа и как, като седнали да вечерят с децата, Северин се разплакал и им казал, че видял по телевизията, че убитата от него Виктория има малко дете.

[ad id=“263680″]

Малко след това влязла полицията.

Срам ме е, разбира се – каза за бТВ майката на Северин. Нека да лежи в Германия, продължи още жената, не искам да ми се обадят да си прибера детето в ковчег – допълни още тя.

Очаква се Северин Красимиров да бъде върнат у нас в следващите 10 дни. Очаква се Върховният съд в германския град Цале да даде подробности.

А в Русе ще погребат Виктория…


image0 (9K)