Майката на Рая не понася Бахаров

Майката на Рая Пеева не понася гаджето й Явор Бахаров, научи „Галерия“. Актрисата Красимира Демирова от самото начало била против връзката на дъщеря си с проблемния Явор и се опитвала да й повлияе, но Рая не искала и да чуе за раздяла.

Въпреки че двамата живеят на семейни начала и планират да се оженят, Демирова не контактува по никакъв начин с избраника на щерка си и дори не е сред приятелите й във Фейсбук.

Красимира никога не е харесвала актьора заради честите му криминални проявления и проблеми с наркотиците.

                                                                                 Рая Пеева и майка й

„Моята Рая и без това си е малко луда, не й трябва шизофренично гадже“, оплаквала се притеснената майка пред приятелки.

Чашата обаче прелива миналата година, когато медиите гръмват с новината, че Бахаров е арестуван заради побой над приятелката си. Явор и Рая отричат публично физическата саморазправа, но оттогава Демирова не желае да чува за Бахаров. Близки до актрисата дори твърдят, че се заканила да бойкотира венчавката на дъщеря си.

Засега така или иначе не сватба няма да има. Заради последната издънка на Явор, който бе хванат да кара пиян и дрогиран, актьора го грозят солена глоба и дори ефективна присъда. „Твоичкият пак се прояви! Зарежи го това леке, ма, маме“, съветвала загрижената родителка.

Любопитна подробност е, че Краси и майката на Явор дори не се познават. Мюжгян Бахарова от самото начало настоявала да се срещне с проектосватята, но Демирова отказвала под претекст, че е още рано.

Оказва се, че и на Рая вече й е дошло до гуша от инфантилните прояви на гаджето си. „В интерес на истината отдавна не сме ги засичали заедно. Уж твърдят, че не са разделени, но нещо определено не е наред“, съмняват се колеги на Пеева.


image0 (9K)