Майката на загиналото в Приморско момче: Може спасителят да го е увредил!

„Сблъскали са се глава в глава с неговия приятел. Той не е паднал при спускането, каквато информация имаше“, разказа пред камерите на Нова телевизия майката на загиналото 18-годишно момче от Старозагорско в аквапарк в Приморско. За инцидента ЗАРАТА вече съобщи тази сутрин.

„Спасителят може да го е увредил, защото го е сграбчил след инцидента. Децата бяха на почивка заедно, а всички са 18-годишни“, допълни почернената жена.

По думите на бащата, второто момче, което е без сериозни наранявания, казал, че сам се е пуснал по пързалката без да изчака.

Първо казали на родителите, че детето им е паднало от 2 метра. После разбрали, че това не е така, а един от спасителите веднага го е грабнал и потърсил медицинска помощ.

„Може спасителят да го увредил“, смята майката. „Децата бяха с приятели на почивка. 18-годишни са. Никой не ни се обади. Държахме връзка с приятелите. Дори от болницата не ни се обадиха. Телефонът, който е на сайта, не ни отговориха“, добави тя.

В съобщение на полицията беше посочено, че аквапаркът е затворен. Оказва се, обаче, че снощи след 20 ч. не е бил затворен, не е имало и полицейски лепенки.

Около 20.30 ч. там дори започнали да влизат хора, защото там се оказало, че има и лятно кино.

18-годишен от старозагорско село загина в Приморско

 


image0 (9K)