Мадам Мулти се гушка с Рамбо

Една от най-богатите българки е като абонирана за събития в Холивуд. Мадам Мулти се гушна в прегръдките на Рамбо, научи HotArena, дочу и ЗАРАТА

Поредното доказателство за това е снимка, на която милионерската вдовица позира в прегръдките на Силвестър Сталоун. Двамата са стари приятели, но този път Рамбо просто не се сдържа да я гушне пред всички, пише „България днес”.

Кадърът е заснет по време на снимките на филма „Рамбо: Последна кръв”. Те протекоха у нас през пролетта и на него Дарина и Сталоун са в приятелска прегръдка.

Двамата се познават от години, а по време на срещата им в България, Слай кани Дарина на премиера на филма в Лос Анджелис.

Дарина Павлова винаги посещава актьора на снимките на някой от филмите му, когато работи у нас. Тя не пропуска да уважи и премиерите на знаменития си приятел. Най-често нейни придружители на червения килим са асистентът й Сандро Рубини или синът й Илия Павлов.

Дарина дори предаваше на живо по време на една от премиерите и от кадрите се виждаше как Слай вика всички замесени в продукцията, включително и Дарина да се включат за снимка.

А че Мадам е на сърце на американската звезда не е изненада. През 2013 година актьорът й подари уникален пръстен. С него екранният Рамбо се снима в екшъна „Непобедимите”.


image0 (9K)