МАГПРОМ – революция в предлагането на домашни електроуреди

Няма нищо по-приятно от това да можеш да пазаруваш от място, където изборът от разнообразни и сходни артикули е огромен.

Но приятното трябва да е подплатено и от едно стабилно качество! Уредите, които се предлагат от МАГПРОМ, са страхотни! Естествено е да говорим така за тези уреди, но това не е доказателство.  Доказателството са нашите клиенти, които се връщат отново и отново.

Искате ли уреди с по-ниски цени и по-високо качество?

За жалост на нашият пазар има една практика – да се откриват продукти с висока цена и ниско качество, но такива продукти и още повече такива продавачи не просъществуват дълго време, тъй като това колко добре си си свършил работата определя колко работа ще имаш на следващият ден.

Ние предлагаме уреди с транспортни дефекти и въпреки това нашите клиенти се връщат отново и отново при нас и това не е само заради ниската цена!

А заради това, че уредите, които ние предлагаме, са различни!

Каква е разликата ли?

Ами разликата ще я усетите веднага. Аз бих я описал в така:

Разликата е в начина, по който нещата си свършват работата, в начина, по който ги усещаме, когато се докоснем до тях и в начина, по който се чувстваме удовлетворени.

Разликата е в дизайна, в материалите, от които са създадени, в качеството, за което МАРКИТЕ са вложили повече средства за създаването на продуктите си.

Случвало ни се е многократно да сравняваме на пръв поглед еднакви уреди от една и съща марка, но произведени за България и за Англия например.

Вярвате или не, разликите започват още от изливането на корпуса и продължават до самата електроника, като на пръв поглед два идентични продукта всъщност са два коренно различни уреда, които ще ни донесат различно удовлетворение и в крайна сметка въпреки това ние ги предлагаме на по-ниска цена.

Това ли е най-важното?

Според вас само това ли е всичко, което е важно?

Когато аз си избирам някакъв продукт, искам той да ми бъде полезен. Изключвам хората, които имат нужда просто да похарчат парите си, всички останали искаме, когато даваме пари, те да бъдат най-оптимално похарчени или с други думи казано – да направим “Правилния избор”.

Нека първо да започнем с това, че НЯМА правилен избор, няма най-добра прахосмукачка или кафемашина. Има само такива, които могат да ни свършат работа спрямо зададения бюджет или други критерии.

В практиката си съм попадал на изключително достъпни уреди, които превъзхождат по някои показатели много по-скъпи аналогични продукти, но заради дребен недостатък в моя случай съм избирал по-скъпите. Но същото така ми се е налагало да направя и обратния избор.

Какъв е изводът?

Всеки човек е с индивидуални потребности и съответно правилният подход към всеки един клиент трябва да бъде такъв!

Аз и останалите колеги от колектива редовно съветваме нашите клиенти.  И точно заради това в комбинация с доброто качество и разумните цени клиентите ни са изключително доволни от предлаганите услуги.

Ако ви е интересно какво точно предлагаме, моля заповядайте на страниците на нашият онлайн магазин МАГПРОМ!


image0 (9K)