Маги за „Капките“ и Виктор Калев: Не искам шоуто да има предизвестен край и победителят да е ясен

Лесно навих Виктор Калев да е част от журито на „Като две капки вода“, защото с него се познаваме сигурно от…900 години. И все като се видим си казваме, че трябва да правим нещо заедно. Вики не е участник, защото не искам шоуто да има предизвестен край и победителят да е ясен. Това призна в ефира на Нова телевизия Маги Халваджиян.

Продуцетът коментира грандиозното объркване на Оскарите. „Дори в меката на киното ще се случи такъв гаф. Тези неща стават и трябва да ги преодоляваме“, заяви той.

„Преди няколко дни се събирахме с журито, за да си поговорим за сезона. Йорданка Христова е уникална, праволинейна и искрена. Поканих я, защото е директна, а ние имаме нужда от това“, добави Халваджиян.

Виктор Калев пък призна, че няма да бъде директен. „Няма как, защото не съм такъв човек и в живота. Опитвам се да кажа, че нещо не ми харесва, за да не засегна човека“, каза актьорът.

Халваджиян се пошегува по адрес на Фънки: „Е, един грубиян си имаме. Той по някой път е достатъчно рязък“. Виктор Калев от своя страна потвърди: „Той си е школа по грубиянство (смее се)“.

„Това което ще ми се случи наистина е събитие. Сега аз трябва да давам оценки на свои колеги. Много ще ми е трудно и различно“, каза още актьорът.


image0 (9K)