Магия с участието на 600 души ще направят трима магьосника в Старозагорската опера

За първи път в България, а може би и в света (не успяхме да открием информация, че подобно нещо е правено), трима млади магьосника ще включат в своята илюзия цялата публика в Държавна Опера, Стара Загора, където ще бъде шоуто им. Местата в залата са 600 и вече се заемат от нетърпеливите да присъстват на уникалното събитие. То ще се случи на 8-ми октомври – събота, от 19 часа. В момента билети могат да бъдат закупени от самите магове и от агенцията на Кети Ангелова, а от 20-ти септември и на касата на операта. Цената им е 12 лв. на първия ред на партер и балкон, 10 лв. за останалите места и 6 лв. за учащи се, пенсионери и хора с увреждания. Местата в ложата са нещо специално – те са отредени за желаещите да подпомогнат финансово каузата на трите старозагорски момчета с изумителни способности на илюзионисти, вече от световна величина. Надяваме се тези хора да са десетки.

magia 2_resized

Кои са магьосниците? Това са Симон и Симеон на по 19 години и Цветомир на 21 – създателите на Team Deception (преди 3 години). Със сигурност всички ги познават най-малко от финала на „България търси таланти“ отпреди 2 години. Там те бяха явление, а днес – израстнали и усъвършенствали уменията и познанията си, са наистина нещо изключително. Team Deception има ежемесечни шоупрограми в София. От есента проектират изявите им в столицата да станат 2 на месец. В родния си град обаче, те искат да направят най-грандиозното си до момента посвещение на зрители в магията си и ако старозагорци ги подкрепят, ще им дадат криле за едно впечатляващо турне, което няма да попречи на студентските ангажименти на талантите.

ЗАРАТА разговаря със Симеон, Цветомир и Симон. Момчетата възнамеряват в Операта да обединят магия и комедия. Удава им се, ще потвърди всеки, който вече е присъствал на тяхно шоу, включително авторът на тези редове – наистина са невероятни. Идеята е зрителите вместо да се тревожат, че не могат „да ни хванат“ как точно правим илюзиите, истински да се забавляват заедно с нас. И без друго няма да успеят да разшифроват магията, смеят се тримата. Досега стотици са идвали при тях с предположения как се случва илюзията, но познали няма.

В първата част от шоуто в Старозагорската опера, Цветомир, Симон и Симеон ще представят най-доброто от изявите си до този момент. Във втората част ще видим изцяло нова, непредставяна продукция – тяхна лична разработка, или взаимствани и преработени илюзии от най-големите световни майстори. Помолих ги да споделят кои, според тях са истинските съвременни магьосници и ето резултата: Джеф Макбрайт, Шон Форкуар, Шома, Фригз, Алкемад, Куик, Хендс проджект, Крис Ронал, Дейвид Уйлямсън, Астор, Джими Фингърс, Грегъри Уилсън и др. В магиите на ОТБОРА ще участва голяма част от публиката, а в една от тях – цялата публика. последното е нещо невиждано в България, те не са открили и описание на подобна илюзия в публично шоу в интернет.

Каузата на тримата млади магове е да втъкат изкуството на илюзионистите в културата на българите, да приобщят съгражданите си и народа си към модерната магия на света ни, придаваща му красота, загадъчност, допълваща го с добра емоция, усмивки, доброта и ум. Много, много ум и красота.

Нека ги подкрепим! Нека препълним залата на Държавна Опера, Стара Загора на 8-ми октомври! Нека от Стара Загора тръгне добрата магия, която ще покори страната и планетата ни! Логично е! 

Очаквайте в следващите дни предоставено ни от магьосниците видео на някои от техните илюзии!


image0 (9K)