Любо Киров: Правим нов албум и смятаме да резервираме „Арена Армеец“

Музикантът и жури в музикално шоу №1 X Factor Любо Киров гостува в студиото на „На кафе“ при Гала и Стефан, където сподели емоциите след големия си концерт в НДК и за щастието от публикуването на неговата песен „Знам“ в учебниците по Музика за 9 клас. Освен това певецът разкри детайли за бъдещите си музикални планове.

[ad id=“225664″]

„Не съм вярвал, че ще се случи подобно нещо. Щастлив съм за българската музика, не само за себе си. Видяхме това, което се случи на концерта и разпродаването на билетите предварително. Преди 16 години имаше хора, които се кълняха, че такова нещо никога няма да се случи. Аз пък винаги съм бил позитивен и знам, че нашето поколение има талант“ – сподели Любо Киров.

[ad id=“263680″]

„Често казвам, че другите хора вярват много повече в мен, отколкото аз самия. Те ми помогнаха да взема решението за нов албум и нова музика. Скоро започваме работата с Ангел Дюлгеров и Живко Петров, правим новия албум и смятаме да резервираме „Арена Армеец“. Това е новина!“ – разкри музикалните си планове за 2018 година певецът.

Феновете, които са изпуснали големия концерт на Любо Киров, ще могат да го видят в ефира на NOVA.


image0 (9K)