Любов по време на пандемия. Новите звездни двойки на 2020 година

Годината в световен мащаб може би беше тежка заради пандемията от КОВИД 19, но въпреки това, за много звезди тя беше успешна в любовен план. Редица необвързани знаменитости откриха своята перфектна половинка, именно през 2020 година. Някои от тези звезди вече направиха официалните си появи като двойка, или в профилите си в Instagram, или на червения килим.

Сред тях са Хали Бери, Меган Фокс, Адел, Кая Гербер, Лиъм Хемсуърт, Кейти Холмс, Бен Афлек, Ребъл Уилсън, Ашли Бенсън, Нина Добрев и Мария Игнатова.

Бен Афлек загърби алкохолизма, след като се влюби в красивата актриса Ана де Армас. Двамата се запознаха на снимките на общия си филм в в края на миналата година, но дебютираха връзката си в началото на 2020 г. Той вече запозна Ана с трите си деца от Дженифър Гарнър, а според слуховете Дженифър одобрявала новата връзка на бившия си мъж.

Българската телевизионна топводеща Мария Игнатова намери любовта отново (след като имаше връзки с Петко Димитров и Димитър Рачков) с журналиста Ивайло Нойзи Цветков. Двамата обявиха любовта си както в социалните мрежи, така и в интервюта. И Мария, и Нойзи заявиха, че в лицето на другия са открили перфектната си половинка.

Несъмнено една от най-красивите нови двойки са 19-годишният модел Кая Гербер и младият, 23-годишен актьор Джейкъб Елорди. Те започнаха връзката си през лятото, а официално се заявиха като двойка на Хелоуин, като се дегизираха като Елвис и Присила Пресли.

Според слуховете Елорди, който е ексгадже на Зендая и дъщерята на Синди Крауфорд, вече живеят заедно в нейния апартамент в Ню Йорк. Джейкъб беше приет добре от родителите на Кая, които го приветстваха на последната си почивка в Лос Кабос, Мексико.

Нина Добрев пък откри любовта в лицето на олимпийския шампион Шон Уайт. Канадската актриса с български корени наскоро прекара Деня на благодарсността със семейството на сноубордиста, което говори за сериозните им намерения един към друг.

Другата безкрайно щастлива двойка в света на шоубизнеса са Меган Фокс и рапъра Machine Gun Kelly. Те буквално са опиянени от силните си чувства един към друг и не спират да говорят как са се влюбили от пръв поглед.

Драстично отслабналата 32-годишна попзвезда Адел пък откри любовта в лицето на своя колега и рапър Скепта. Близък до Адел твърди, че двамата са се движили в едни и същи кръгове в Лондон и така са си станали близки. Според информациите Адел и Скепта (чието истинско име е Джоузеф Джуниър Аденуга) са приятели от години. Те споделят дълбока връзка покрай любовта си към музиката, покрай това, че живеят в един и същи квартал – Тотнъм, Лондон и покрай това, че и двамата са родители на малки деца.

След няколко неуспешни връзки, два развода, и много разочарования в любовта, актрисата Хали Бери откри отново щастието в обятията на музиканта Ван Хънт. Нейни близки твърдят, че тя буквално се е била отказала от връзките, преди да го срещне.

Австралийският актьор Лиъм Хемсуърт пък преживя бързо раздялата си с Майли Сайръс и си намери нова половинка – моделът Габриела Брукс. Красавицата бързо беше приета от неговите братя Крис и Люк, както и от цялата фамилия Хемсуърт. Известно е, че роднините на Лиъм никак не одобряваха отношенията му със скандалната Майли.

Бившата съпруга на Том Круз – Кейти Холмс откри любовта в лицето на доста по-младия от нея ресторантьор от италиански произход Емилио Витоло. Ашли Бенсън пък заряза Кара Делевин, след като се влюби в рапъра G-Eazy.

Комедийната актриса Ребъл Уилсън пък не само отслабна драстично през изминалата година, но си намери и гадже – красавец, а именно модела Джейкъб Буш.

Бившият съпруг на Кортни Кардашян – Скот Дисик, който през лятто се раздели с дъщерята на певеца Лайнъл Ричи – София, отново откри любовта в доста по-млада красавица. Това е 19-годишната Амелия Хамлин. Тя е дъщеря на водещата Лиса Рина и на актьора Хари Хамлин. Според слуховете родителите на Амелия не са особено очаровани от връзката й със Скот, който е на 37 годийни и има 3 деца от Кортни.

 

 

tialoto.bg


image0 (9K)