Любовницата на Ицо Стоте манекенки Дениз Хайрула: Винаги съм го обичала!

„Винаги съм обичала Христо Сираков! Спечели ме с чувство за хумор и джентълменско отношение. Любовта ни беше бурна, карали сме се и се сдобрявахме после, като и двамата сме поемали инициатива за сдобряването“, разкри Дениз Хайрула.

Това сподели пред „България днес“ плеймейтката. Тя призна, че преди броени дни двамата са били заедно на ски ваканция в един от най-тузарските италиански зимни курорти Вал Гардена. Заедно с тях бяха децата на Сираков Кристиян, Анна-Мария и доведената му щерка Денница.

И докато Дениз публикува единствено своя снимка на снега с чаша вино в ръка, то познатият с прозвището си Ицо Стоте манекенки бизнесмен пусна фотос с челядта. „Бяхме заедно в един хотел голяма компания. Прекарахме една хубава ваканция. Върнахме се в разгара на коронавируса, но не ни е страх от болестта. Даже се шегуваме с това“, сподели още пред вестника Дениз, която участва и в конкурса на Слави Трифонов „Мис Левски Г“.

Притежателката на едно от най-сочните дупета сред плеймейтките и еротичните моделки е категорична, че Сираков е голямата й любов и много трудно би се намерил мъж, който да го замести. „Любовта ни беше емоционална, но сега сме много добри приятели“, категорична е Хайрула.


image0 (9K)