Любовните драми между братята в новия сериал „Завинаги“ вече са факт

Като истинска приказка за Пепеляшка започва новият сериал по бТВ „Завинаги“. В мегаполиса Истанбул се срещат не без намесата на съдбата бедното момиче Сурея, което е талантлива певица и музикант, но без ангажименти в момента, и богатият Фарук с бизнес за милиони.

Усмивките и погледите, които си разменят, са показателни, че нещата между тях започват да се случват поне на ниво феромони, въпреки утежняващите обстоятелства, произтичащи от полюсния начин на живот на двамата.

Фарук е от Бурса, където живее властната му майка Есма и братята му Осман и Фикрет. А там плановете за бъдещето на Фарук са други. Той трябва да се ожени за Ипек – дъщеря на стари семейни приятели. Момичето е изключително готово това да се случи, но не и бъдещият младоженец. Конфликтът между Есма и Фарук става сериозен.

В същото време Фикрет е влюбен в Ипек и тайничко се надява в крайна сметка изборът да падне върху него.

По-малкият Осман също нагази във водите на чувствата, пленен от Сурея съвсем случайно пред заведението, в което тя трябваше да пее.

Гадателка предсказа змии пред портите на имението,които тя видя в чашата с кафе на властната Есма султан, както я наричат синовете ѝ.

Какво още ще се случи в епизода довечера, гледайте от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)