Любовна треска през уикенда: Ракът да внимава с половинката си, романтика за Телеца

Синоптичната прогнозата за предстоящите почивни дни е доста влажна, гръмотевична и буреносна. Вижте каква е вашата прогноза в любовта.

[ad id=“225664″]

Овен

Време е да направите равносметка на чувствата и желанията си, особено ако се намирате в дългогодишна връзка и живеете малко или много по инерция.

Телец

Сега е моментът за вас и вашата половинка да разрешите всички проблеми и да се радвате на романтиката. Не се страхувайте да се извините или да поискате прошка.

Близнаци

През този уикенд на преден план ще бъдат въпросите, свързани с финанси и любов. Ще се почувствате притиснати, но не бързайте с вземането на решения.

Рак

Нарастващото чувство на неудовлетворение в живота ви може да е пряко свързано с вашата половинка. Възможно е той да не проявява достатъчно внимание към вас.

Лъв

Този уикенд може да изиграе ключова роля за вас и вашата половинка, подхранвайки вашата връзка. Любовта може да стане по-дълбока от всякога, ако сте готови да се отдадете един на друг в емоционален план.

[ad id=“263680″]

Дева

Всичко в любовта ще изисква вашата внимателна преценка. Не обръщайте внимание на дреболии, иначе ще се лишите от щастие и спокойствие.

Везни

Почивните дни могат да бъдат повратни – или чувствата ви ще бъдат споделени, или ще трябва сами да продължите напред.

Скорпион

Раздвоени сте между работата и любимия човек. Ще бъдете силно увлечени от желанието да успеете в кариерата, докато любимият човек се нуждае от вашето внимание.

[ad id=“237001″]

Стрелец

Не е изключено да се почувствате така, сякаш имате нужда от повече лично пространство. Ще искате да отстоявате вашите желания.

Козирог

Ако вие и вашата половинка споделяте ресурсите си, може би е време да прецените какво точно е „твое, мое и наше.”

[ad id=“218548″]

Водолей

Ще се чувствате спокойни и влюбени. Не се притеснявайте да покажете емоционалната си и романтична страна, защото партньорът ще е отзивчив към вашата сантименталност.

Риби

През тези дни ще имате възможността да разрешите някои недоразумения с любимия човек, но въпреки това ще имате усещането, че нещо ви тежи на душата.

actualno.com


image0 (9K)