Любовна магия: Как да върнем любимия човек?

Няма правила. Ако има правило, то е – обичайте. Върнете се там, откъдето сте тръгнали, когато той се е влюбил във вас. Жената/мъжът, в която се е влюбил любимия човек – това е ключът.

Разделете се с претенциите си – това, което сте поискали или направили, когато той си е тръгнал, откажете се от него на този етап. В повечето случаи е достатъчно да се откажете от мислите си как да си го върнете, да спрете да се занимавате с магии, визуализации и молитви, които водят до обратния ефект, да спрете да му се сърдите – защото той е направил това, което вие сте му „наредили”. Не мислете дали ще се върне или не. Обичайте го, ако имате възможност за комуникация се дръжте приятелски и го оставете свободен.

[ad id=“263680″]

Подсъзнанието ни е устроено така, че да приема за добро (и да привлича в живота ни) това, което свързваме с позитивни емоции – радост, щастие, любов, а за негативно – това, което свързваме с отрицателни емоции. То ни „настройва“ на правилната емоционална и поведенческа вълна, така че да запазим онова, което харесваме и обичаме – хора, занимания, спорт. И ни „отблъсква“ от онова, което застрашава организма ни, което ни носи болка, стрес и нещастие.

В момента, в който връзката ни започне да ни носи силни, надпрагови отрицателни емоции, подсъзнанието ни „спасява“ от нея. А отрицателни емоции сме изпитали, защото не се е случило това, което сме желаели и очаквали, силно сме се разочаровали, почувствали сме се излъгани, предадени, наранени, неудовлетворени – недоволни от връзката си, от човека до нас. Може и да е имало причина за това, но по принцип трябва да имаме предвид, че в живота всичко се променя, че човек може да даде обещание, надценявайки силите си, искайки да даде максимума от себе си, а да не успее – но във всеки момент човек дава наистина максималното от себе си за хората, които обича. Ако не е дал повече, значи в съответния момент не е могъл да даде повече. Човекът до нас не е супермен или суперуоман, дори да е искал да бъде такъв в нашите очи – така че всичко се свежда до правилна, реалистична преценка на ситуацията и реалистични очаквания.

[ad id=“225664″]

Когато подсъзнанието ви получи нова програма, в която образът на любимия ви мъж е свързан с усещане за любов, щастие и взаимност, тогава то ще намери най-краткия път да я реализира.

Другото важно условие е да приемете напълно и безрезервно ситуацията и човека такива, каквито са – не каквито искате да бъдат, а каквито са. За това трябва да му простите (вече е ясно, че няма за какво да се сърдите), да се успокоите, да разсеете мислите си от него, да се концентрирате в занимание, което ви вдъхновява и зарежда с любов и да се погрижите за себе си (защото страховете ви да не бъдете изоставени имат някакви основания – не се харесвате достатъчно, а човек започва да харесва и обича това, за което се грижи). Безсмислено е да се убеждаваме, че се харесваме, когато не се харесваме – но има смисъл да направим нещо за себе си, което да ни помогне да се харесваме повече и да бъдем доволни от себе си.

Най-важното – зарежете всякакви планове как да си го върнете. Защото не знаете и постоянно тъпчете на едно място между искам-не знам как – невъзможно – искам. Умът ви, съзнанието ви не знае – но подсъзнанието ви знае. За да успее да ви отведе там, където искате, трябва да го оставите на спокойствие, а не да го бомбардирате с хаотични мисли.

[ad id=“263680″]

Решението обикновено е нетрадиционно, идва неочаквано и абсолютно не може да се предвиди – тук умът е безсилен.

Пример от моя живот. Един ден правех физически упражнения, когато се сетих за мъжа, който ме беше изоставил. Изпитах такава радост от мисълта за него, такова щастие – че изобщо съществува, където и да е, каквото и да прави, такава благодарност, че съм го познавала и съм била обичана от този прекрасен човек…. Изпитах толкова силно чувство на любов, че сълзи потекоха – не мога да кажа, че се разплаках, защото беше различно – просто сълзите ми извираха като поток, а усещах само любов, това продължи около 10 минути. Като се съвзех продължих упражненията си и забравих за това. На следващия ден той ме потърси и се държа така, сякаш нищо не е било – нямаше напрежение, нямаше нищо негативно – сякаш времето, през което бяхме разделени, не е било. Просто отново си бяхме ние, говорихме открито, шегувахме се, смяхме се, отново усетих, че се отваря към мен. Но ми трябваха месеци, за да се върна там, откъдето бях тръгнала. И един любовен импулс, който дойде от подсъзнанието ми.

[ad id=“225664″]

Превърнете се в човек, който харесвате

Вместо да си губите времето с магии и да чакате нещо отнякъде си – губене на време, се заемете със себе си. Четете книги. Опознайте другия пол – общувайте, четете. Всеки от нас има около себе си хора, за които не му пука особено, с които се държи свободно, пък те ни обичат и са готови на всичко за нас – те са добър учител за това как трябва да се държим и във връзката си – просто да бъдем себе си, съобразявайки се и с другите. Погрижете се за физическия си вид. Погрижете се за работата си и финансовата си независимост. Правете това, което обичате, защото вдъхновението е сестра на влюбеността – любимата работа ви зарежда със същата любов, която може да привлече любимия мъж. Важното е да изпитвате удоволствие.

Помислете си какви хора вие харесвате и се превърнете в такъв човек – тогава ще започнете да се харесвате и вас ще ви харесват, тогава вашият мъж/жена ще се върне. Под промяна имам предвид не цялостна промяна на личността (това е невъзможно), а промяна на състоянието на ума. Когато станете човек, с който е приятно да се общува – истински, свободен, забавен, предизвикателен, неустоим. Каквото чувствате, това излъчвате – това долавят другите и приемат вашите мисли и чувства за свои.

Най-важното – разчитайте само на себе си. Спрете да търсите съвети от другите, да разчитате на магии и стратегии. Това не работи. Вашето подсъзнание се грижи за вас най-добре и има решение за всяка задача – поставете му правилната задача, не го смущавайте със съмнения и очаквания и го оставете да организира нещата по най-добрия начин. Целта ще постигнете, но не можете да предвидите пътя – отворете се за всичко, което си случва в живота ви, не знаете какъв е смисълът му.

Любовта убива това, което сме били преди, за да можем да станем това, което не сме били.
— Св. Августин

Тук трябва да имате предвид, че пътят може да е доста неприятен за вас. Вие сте отблъснали човека, който обичате, поради определена причина, и за да си го върнете ще се наложи да разрешите своя проблем – а той обикновено е доста болезнен. Как неувереният човек става уверен, как човекът, който не се харесва, започва да се обича, как човекът, който цял живот не е успял да се справи с наднормени килограми, ще се справи сега, как човекът, който ревнува, преодолява ревността си… – това е, което ви чака – работа по най-болното място. Но докато не успеете да приемете себе си, ще излъчвате неприемане и ще получавате неприемане. Ако сте готови да извървите всякакъв път, ще си върнете любовта – тя е дошла, за да ви измъкне именно от този проблем. Но ако живеете с мисълта, че сте смотани и той е единствения, който ви е приел такива по случайност и само той би ви приел изобщо и затова трябва да си го върнете на всяка цена, защото друг глупак няма да се намери – в момента се наслаждавате на резултата от този си начин на мислене. Противоположният резултат ще постигнете с противоположен начин на мислене.

[ad id=“263680″]

Най-ценната инвестиция е инвестицията в себе си. Научете се да са следите мислите си. С чувствата е по-трудно, но в състояние на афект внимавайте какво мислите – най-добре се концентрирайте върху чувството и не мислете за нищо. Развивайте интуицията си – научете се по-добре да чувате вътрешния си глас, той е силата, с която разполагате, и ще ви помогне да усещате точния момент и да се държите по правилния начин. Но най-важната стъпка остава приемането на себе си.

Източник: love-aholic.com


image0 (9K)