Любовен хороскоп за 28 август – 3 септември 2017 !

Партньорствата в любовта и семейството ще са под знака на комуникацията тази седмица.

На повечето зодии ще им се налага да обмислят предходни свои действия.

Да разискват неразрешени проблеми и да търсят нови пътеки за усъвършенстване на отношенията.

Овен

Не се изненадвайте, ако някое ваше старо гадже се появи на вратата ви изневиделица. Може да се окаже, че отново нещата между вас могат да потръгнат. Има стари искри, които не са угаснали. Няма да е трудно да се поддадете на страстта в съботния ден, но в неделя може да се окаже, че съжалявате за всичко, което сте направили. Не правете прибързани избори и безразсъдни действия. Бъдете предпазливи и избягвайте необмислените действия или думи.

Телец

Меркурий ще се отдръпне от любовния ви дом през тази седмица и ще се премести в дома на семейството. Това може да разсее съмненията, които сте имали по отношение на любовния си живот. За съжаление, семейството може да не одобрява решенията ви относно любовта, запознанствата, връзките, както и партньорите, които избирате. Възможни са и внезапни промени в решенията на сърцето ви.
[ad id=“225664″]

Близнаци

Може да ви се наложи да преосмислите последните си романтични решения. Този четвъртък Меркурий се връща обратно в комуникационния сектор, както и в Лъв, което е знак за романтика. В резултат на това може да се окажете погълнати от размисли за миналото, както и какви сериозни ходове в любовта да предприемете. Опитайте се да се въздържите от подобни важни крачки, поне до 5 септември, когато Меркурий ще се върне в предишната си позиция. Тогава яснотата в решенията ви ще се върне.

Рак

Луната ще се придвижи във вашия партньорски сектор от четвъртък до събота следобед. В резултат на това ще се почувствате в по-силна емоционална връзка с половинката си през тези дни. Не забравяйте да отделите време един за друг. Останете насаме. Възползвайте се от специалните възможности за романтика, които ви се разкриват.
[ad id=“225664″]

Лъв

Тази седмица няма да общувате особено ефективно с партньора си, колкото бихте искали. Меркурий действа ретроградно на вашия зодиакален знак. Това може да доведе до пререкания с партньора, сърдене от ваша страна и неразбиране на думите ви от негова. Ще ви липсва яснота в отношенията. Не позволявайте това да се превърне в основен аргумент.

Дева

Ако имате стари неразрешени любовни проблеми и терзания, които ви тормозят от много време, тази седмица е моментът, в който е подходящо да ги оправите. Обмислете дори специализирана терапия, която ще ви помогне да си изясните неприятни минали преживявания и белезите, които са ви оставили. Заслужавате да обичате и да бъдете обичани безрезервно. Освободете съзнанието си от старите проблеми точно в тази седмица.
[ad id=“225664″]

Везни

Вие и вашата половинка ще се наслаждавате на време, прекарано със стари приятели през тази седмица. Освен това двамата може да се окажете с обща бъдеща цел, за осъществяването на която ще са подходящи тези седем дни. Комуникацията помежду ви ще се извиси на по-добро ниво, а резултатът ще е страхотен.

Скорпион

Ще ви се наложи да преосмислите възможностите за кариерно развитие и промени в професионалния статус. Обсъдете намеренията и възможностите с партньора си, поискайте съвет и мнение от неговата гледна точка. Има вероятност да не обмислите ситуацията ясно и да ограничите потенциала си без да искате. Съветът на партньора ви ще е ценен. Има вероятност да смятате, че връзката ви възпрепятства професионалното ви бъдеще. Тази седмица ще е подходяща за изглаждане на подобни съмнения.
[ad id=“225664″]

Стрелец

С партньора ви ще ви се прииска да пътувате на място, което сте посещавали заедно и преди. Ако решите да се впуснете в това приключение ви очакват романтика и хубави моменти с много страст. За необвързаните има вероятност да се срещнете със стара любов, която да пламне отново. Виждайки пламъка на старата любов, това ще ви вдъхнови да дадете втори шанс.

Козирог

Вие и партньорът ви ще прекарате известно време в преоценяване на финансовите ви решения през тази седмица. Тези решения сте взели заедно в миналото, но са се оказали неефективни за вас. Не се безпокойте, не е задължително тези проблеми да се отразят негативно на връзката ви. Важно е да обсъдите всичко спокойно.
[ad id=“225664″]

Водолей

Тази седмица Меркурий ще се премести в дома на партньорството, където ще остане до 5 септември. През тези дни вие и половинката ви ще се чувствате така, сякаш комуникацията ви е станала объркваща, дори променлива. От друга страна, може да имате възможност да преразгледате споразуменията, които сте си дали в миналото, оставени с отворен край. Ще работите заедно, за да разрешите тези казуси. Това ще укрепи връзката ви.

Риби

През тази седмица ще ви се наложи да преосмислите отговорностите, които всеки от вас носи във връзката. Ако някой от вас смята, че е по-отговорен и поема по-голямата тежест в интимното ви партньорство, сега е моментът за разговори и промяна. Тази седмица ще бъде добра за управление на домакинството и връзката. Коригирайте гледните точки, ако някой от вас пречупва твърде много през собствения си мироглед.
Източнru:dama.bg

image0 (9K)