Любовен хороскоп за 24-30 август: Овенът обзет от романтика, Ракът да внимава с половинката

Марс и Сатурн може да окажат някои затруднения в областта на любовта. В края на седмицата Венера и Нептун ще са в хармония, което ще ни накара да виждаме по-хубавото в любовен план. Възможно е да сме по-уязвими.

Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Някои от вас ще се замислят дали любовта си струва. Тези, които имат любим човек до себе си, ще се радват на хармония и романтика. Дългите разговори, желанието да си създадете комфорт един на друг, ще бъдат доминиращи. В края на седмицата е възможно да има разногласия, които да помрачат настроението ви. Задавайте въпроси и търсете отговори.

Телец

Необвързаните представители на зодията може да се отчаят от липсата на любов в живота им и ще търсят компанията на приятели, с които да поговорят. Обвързаните Телци ще се радват на подкрепата на партньора си в начинанията, които искат да осъществят. Но през почивните дни възможно е да има разногласия, внимавайте с думите. В случай, че се почувствате манипулирани, не се колебайте да го споделите.

Близнаци

Близнаците е възможно да получат добри финансови и работни новини. За жалост половинката ви може и да не иска да празнува с вас успехите ви. Може би се чувства зле, че вие постигате повече успехи, че печелите повече пари. Тези от вас, които търсят своята половинка, ще се радват на флиртове, нови познанства, интересни контакти.

Рак

Необвързаните Раци имат шанс за среща с интересна личност, с която ще се окаже, че имат общи интереси. Тази личност ще ви напомни за хубавите неща в живота, за възможностите пред вас. Но не така ще се чувстват обвързаните представители на зодията. Възможно е половинката ви да се опита да ви контролира, да се налага. Може би той или тя се чувства по някакъв начин несигурен/несигурна и затова се държи по този начин.

Лъв

Въпреки че ще ви трудно да го направите, тази седмица е възможно да решите да разкриете своите чувства към някого. Най-хубавото е, че има индикации, че другият човек може да отговори на вашите чувства. Но ако емоциите ви са към колега, тогава може да има леко объркване. Възможни са дори проблеми в офиса. Обвързаните Лъвове ще се радват на хубави емоции с любимия човек.

Дева

Любовта е сложна, но винаги си заслужава! Тази седмица, в зависимост от състоянието на връзката ви, ще можете или не, да се съгласите с това твърдение. С любимия човек ще се насладите на невероятна седмица на забавления, взаимна подкрепа, романтика. Необвързаните може да почувстват вибрация на човек, който проявява интерес към тях. Бъдете внимателни, може да се окаже неподходящ човек за вас.

Везни

Началото на седмица ще бъде романтично, но към края са възможни драми. Ако досега с половинката ви сте „замитали проблемите под килима“, то сега няма да може да ги игнорирате и те ще напомнят за себе си. Необвързаните Везни, които изпитват емоции към някого е добре да не драматизират. Опитайте се да водите добра комуникация, да не сте твърде взискателни.

Скорпион

Тези от вас, които си нямат половинка, ще се радват на хубави любовни емоции, романтика. Има личност, която ви впечатлява по някакъв начин и тази седмица е възможно да се сближите с нея. Обвързаните Скорпиони също ще имат хубава седмица. Възможно е да се наложи да вземете важно решение, да не сте на едно мнение с любимия човек. Ако може, отложете го за следващата седмица.

Стрелец

Обвързаните Стрелци ще предпочетат да прекарват повече време с компанията на партньора си, насаме. Също така е възможно да финализирате сделка, закупувайки имот или да се преместите да живеете заедно. Тези от вас, които от скоро се срещат с някого също ще се радват на хармония в отношенията. Стрелците, които са напълно сами в любовта може да почувстват силно неудовлетворение. Не забравяйте, че самотата ви няма да продължи вечно.

Козирог

Козирозите стартират седмицата романтично. С любимия човек ще си угаждате един на друг, ще можете да вземете важни решения. Опитайте се да овладеете онова чувство, което ви кара да сте контролиращи, за да не развалите романтиката. Ако нямате половинка до себе си, съдбата ви е подготвила флиртове и забавления, но нищо сериозно.

Водолей

Водолеи, ако имате усещането, че потъпквате ценностите си, само за да се чувствате обичани от някого, тогава ще осъзнаете, че нещо не е както трябва. Дали вината не е изцяло ваша, че сте го допуснали? Ще осъзнаете, че повече не може да мълчите и ще споделите своето несъгласие.

Риби

Рибите ще се насладят на романтика, но ще бъде важно вашата собствена несигурност да не взима превес, да не провали всичко хубаво, което ви очаква тази седмица. Тези от вас, които сега влизат във връзка е добре да не са твърде еуфорични. Възможно е този човек да не се окаже съвсем за вас. Може би ви е страх да не ви изостави и това ви кара да жертвате твърде много от себе си. Бъдете внимателни. Ако вече имате сериозна връзка, наслаждавайте се на хубавата последна седмица на август.

az-jenata.bg


image0 (9K)