Любовен хороскоп за 19-25 април: Лъвът да внимава във връзката, Везните са реалисти

Тази седмица Венера и Уран се „сблъскват“, като това означава, че любовните игри правят пълен обрат. Възможни са внезапни романтични срещи или пък също толкова неочаквани раздели. Бъдете готови за всичко!

Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вашата управляваща планета Марс ще напусне знака на Близнаци и ще премине в Рак. Това ще повиши вашия фокус върху сигурността и емоционалните ви нужди, а що се отнася до любовния ви живот, ще откриете, че сте много по-чувствителни от обикновено. Липсата на сигурност във взаимоотношения, които не са сериозни, може да ви подейства разочароващо. Ако вече си имате половинка, то в спалнята става наистина горещо, Овни! Възползвайте се от тази страст.

Телец

Скъпи Телци, бъдете готови да приемете радикални промени тази седмица по отношение на любовта. Любовната планета Венера се среща с Уран и със сигурност ще почувствате тази тяхна среща. Това означава, че или ще се почувствате невероятно и щастливи в любовта, или силно разочаровани. Това е драматична промяна, която ще доведе до някакъв вид надграждане в любовта или на вашата връзка, или ще продължите да търсите своята подходяща половинка, много по-силни и мъдри.

Близнаци

Обрати за вас, Близнаци, по отношение на любовта. Възможно е да разберете, че любимият човек е крил информация свързана с пари или пък да се окаже, че вие сте в тайни взаимоотношения с някого, а може и друга да е вашата тайна. Без значение дали сте обвързани или търсите своята половинка, тази седмица определено няма да получавате желаното в любовта, а най-доброто за момента.

Рак

Огненият Марс влиза във вашия знак тази седмица. Емоциите ви ще бъдат интензивни, но ще ви бъде трудно да ги изразите. Възможно е по-често да бъдете в отбранителна позиция. Ако любимият човек покаже повече страст към вас, тогава може да се сближите. Но ако думите или действията му не ви допадат, тогава може да назрее конфликт.

Лъв

За Лъвовете предстоят вълнения в работата. Може да решите да смените работата си, да получите желано повишение. Всичко това може да се отрази негативно на връзката ви. Много е възможно партньорът ви да не споделя ентусиазма ви по ред причини. Липсата на подкрепа може да ви разочарова. Опитайте се да не го приемате лично, но и не премълчавайте как се чувствате.

Дева

Родените под знака на зодия Дева може да бъдат леко разочаровани от любовта. Възможно е да се окаже, че те са по-даващата половина във връзката и че не получават това, което им е нужно. Вместо да унивате, споделете на любимия човек вашите желания и нужди с подходящ тон, разбира се. Ако търсите своята половинка, интересни запознанства няма да ви липсват. Забавлявайте се, но не бързайте. Дайте си време, за да опознаете човека.

Везни

Понякога реалността може да бъде разочароваща и тази седмица ще си го припомните, Везни. Сатурн, планетата на зрелостта, ангажираността, ограниченията, оказва влияние върху вашия любовен сектор. Срещу нея ще се изправи Венера. Така ще може да видите реалистичните ограничения в настоящата или потенциалната любовна връзка. Дали си струва да полагате усилия за тези взаимоотношения? Зависи от вас.

Скорпион

Венера и Уран ще се свържат във вашия партньорски сектор, създавайки нестабилна енергия както за самата връзка, така и за вашата половинка като личност. Възможно е да се разочаровате по някакъв начин, напрежението да ескалира. Нещо ще ви накара да се почувствате така, сякаш само вие полагате усилия за тази връзка. Добрата комуникация винаги помага. Опитайте се да намалите конфликтните ситуации и се отдайте на повече романтика.

Стрелец

Любовният климат може да бъде нарушен заради ваше неразположение или на любим човек. Каквато и да е причината, не бива да криете от любимия човек, дори да сте в началото на нова връзка. Така ще задълбочите интимността помежду ви. Ако имате възможност си осигурете повече време заедно, отдайте се на любими занимания, дълбоки разговори, романтика. Това ще се отрази положително на връзката ви.

Козирог

За Козирозите сякаш ще настъпи пробуждане в любовния им живот. Венера и Уран обединяват усилията си във вашия романтичен сектор, което носи нова енергия. За някои от вас, които имат любовна връзка, може да се появи изкушение. Дали си струва да рискувате? Необвързаните може да се изправят пред нова любов. Определено Венера и Сатурн ще ви изправят пред вълнения, но всяко вълнение си има цена.

Водолей

Тази седмица член на вашето семейство може да се намеси в любовния ви живот и то не по най-добрия начин. Възможно е да изрази някакво неодобрение относно партньора ви или ако се срещате с някоя нова личност. Липсата на положителна енергия и подкрепа вероятно ще се отрази негативно на вашето настроение. Опитайте се да не допускате намеса в личния ви живот, дори от близки.

Риби

Някои от необвързаните представители на зодията може да имат вълнуваща любовна среща. Това може да се окаже човек от вашето близко обкръжение или познат. За обвързаните Риби любовта няма да бъде толкова вълнуваща. Ако се налага да проведете някакъв сериозен разговор с любимия човек, не го отлагайте. Просто го проведете, без излишни кавги. Не забравяйте и за малките романтични мигове, които винаги помагат в любовта.

az-jenata.bg

 


image0 (9K)