Любовен хороскоп за 15-21 февруари: Романтиката ще липсва

Очаква ни динамична любовна седмица. Сатурн ще се срещне с Уран, който сега е в знака на Телец и за някои представители на зодиака са възможни промени. Като цяло, романтичното настроение от седмицата на Свети Валентин почти няма да се усеща.

Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Сатурн се движи така, че ще окаже влияние върху любовния ви живот. Възможно е да станете по-несигурни по отношение на някои любовни въпроси. Ще искате да получавате онази любов, за която толкова копнеете. Сатурн ще срещне Уран, а това ще ви помогне да престанете да следвате онзи модел в любовния ви живот, който не ви удовлетворява. Хубавото тепърва предстои.

Телец

Марс ще повиши вашата привлекателност, ще ви стимулира в любовните желания. Ако сте сериозно обвързани, това е чудесно и трябва да се възползвате от неговата енергия. Тези Телци, които изпитват емоции към някого и се срещат с него отскоро, трябва да внимават. Не бъдете напористи. Вашата страстна природа може да бъде погрешно разбрана и да останете разочаровани.

Близнаци

Любимият човек иска да изследва света и да разшири хоризонтите си, но вие като че ли изобщо не искате да е така и това може да се превърне в основна пречка помежду ви тази седмица. Въпреки че Близнаците са любопитни, по някаква причина няма да бъдете на една вълна с половинката ви. Хубавото е, че това ви настроение ще бъде краткотрайно и няма да нанесе сериозни вреди на вашата връзка.

Рак

Обвързаните Раци трябва да внимават. Служебните задължение и социалният ви живот могат да ви накарат да „забравите“ за вашата половинка, която пък ще копнее да прекара повече време с вас. Бъдете внимателни и с емоции и с думите, които изричате, за да не съжалявате след това.

Лъв

На пръв поглед изглежда, Лъвове, че имате всичко, но дали е така? Искате да постигате успехи в работата и същевременно да развивате връзката, за която мечтаете. По-вероятно е любовният ви живот да страда тази седмица. Възможно е любимият ви човек да ви възприема като егоистични, когато това изобщо не е така. Общувайте ефективно, за да може да балансирате взаимоотношенията си.

Дева

Любимият човек ще оценява всичко, което правите за него, но ще има нужда да сте повече време заедно. Динамиката в работата, нови възможности, ще отнемат голяма част от това време и това може да предизвика недоволство от страна на партньора. Припомнете на любимия човек колко държи на връзката ви, но и че вие също имате нужди и лични цели, които ви се иска да осъществите. Разбира се, не стигайте до конфликти.

Везни

Любовта и сексуалният ви живот няма да съвпадат добре тази седмица. Може да изпитвате силни чувства към някого, но да нямате абсолютно никаква химия с този човек. Най-вероятно тези взаимоотношения няма да надхвърлят приятелските и това може да ви накара да се чувствате отчаяни до някаква степен. Сериозно обвързаните Везни ще се радват на приятни мигове в компанията на любимия човек.

Скорпион

Представителите на зодията ще положат усилия всичко в дома и връзката да върви приятно, да е уютно. От друга страна половинката им най-вероятно няма да оцени техните усилия и могат да се създадат не една и две ситуации на спор, които може да са провокирани и от други фактори. Липсата на внимание и нежност от страна на партньора ви няма да ви се хареса. Обърнете му внимание и заявете вашите нужди, без да стигате до скандали.

Стрелец

Меркурий, владетелят на вашия партньорски сектор, ще продължава да създава хаос в комуникацията с партньора. Не забравяйте, че до 21 февруари той е ретрограден. Възможно е да се чувствате разочаровани, емоционално изтощени от разговорите с любимия човек, които не водят до нищо продуктивно. Ако не е наложително, спестете си неприятните емоции да водите подобни разговори до 21 февруари.

Козирог

Марс все още се движи през вашия романтичен сектор, а това ще окаже положително влияние върху вашата самооценка. Но е възможно да направите две стъпки назад в любовния си живот. Марс ще се изправи срещу планетата на любовта Венера. Може да се окажете в ситуация, в която не получавате това, от което се нуждаете в любовта. Помислете дали мимолетните сексуални мигове са това, което всъщност искате. Ако вече си имате сериозна половинка, не спирайте да показвате внимание и обич един към друг и след Свети Валентин.

Водолей

Венера се движи през знака на Водолея, а това ви прави още по-магнетични. Ще ви бъде лесно да привличате вниманието на противоположния пол. Енергията ви е хубава и това ще се забелязва и от другите. Въпреки това е възможно да се усещате така, сякаш любовният ви живот е прекъснат от семейна драма. Възможно е спор между роднини или ваш спор с роднини да повлияе негативно върху любовния ви живот. Не го позволявайте!

Риби

Възможно е тайни, които сте крили от любимия човек, да бъдат разкрити и това да доведе до любовни драми, тъй като той или тя може да се почувстват предадени.

Направете каквото можете, за да отстраните това недоразумение и да възстановите хармонията. Необвързаните да бъдат предпазливи, защото някой, когото харесват може да ги заблуди по отношение на това кои са те.

az-jenata.bg

 


image0 (9K)