Любовен хороскоп за 10-16 декември: Овенът с надежди с всичко, ново запознанство за Козирога

През втората седмица на декември, 12-те зодии ще имат добри възможности пред себе си и няма да се поколебаят да се възползват от тях. Меркурий и Венера ще окажат отново влияние върху романтиката. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Имате големи надежди за всичко тази седмица, включително и за любовния ви живот. Романтиката ще върви сравнително гладко. В случай че възникнат някакви проблеми, ще може да ги разрешите без колебание. Любимият човек може да ви окаже своята финансова подкрепа, тъй като може да има добри новини за неговите приходи. Ще имате желание и за празнуване.

Телец

Обвързаните представители на зодията ще се почувстват добре от факта, че с любимия човек споделят подобни убеждения за много аспекти от живота. Това ще ги накара не само да изпитат по-силно влечение, но и да осъзнаят, че това е човекът, когото са търсели.

Близнаци

Вашата управляваща планета – Меркурий, ще се премести в сектора на връзките ви в сряда, което ще окаже благоприятен ефект върху комуникацията и любовта до началото на януари 2019. Ако трябва да взимате някакви решения, ще успеете да намерите компромис, който да удовлетворява вас и половинката ви. Той или тя ще бъде ваш източник на мъдрост и добри съвети.

Рак

Необвързаните Раци имат добри възможности да срещнат нова и интересна личност, която да е подходяща за любовна връзка. Този човек може да е по-възрастен от вас, да ви привлече със зрялост, мъдрост, подход. Но бъдете търпеливи, тези взаимоотношения може да отнемат повече време докато се развият.

Лъв

Лъвовете които търсят нова любов, също ще имат шанс за интересно запознанство. Може да откриете, че има несъответствие помежду ви, но точно това може да ви привлече силно един към друг. Ако се намирате във връзка, тогава с партньора тази седмица няма да спирате да изразявате любовта помежду си. Измислете нещо ново и романтично, с което да го зарадвате.

Дева

На обвързаните Деви ще им бъде много по-лесно да споделят на партньора си своите емоции и дълбоки чувства. Ще отворите сърцето си без да усещате несигурност, а това, което ще споделите ще бъде прието с любов.

Везни

Обвързаните Везни ги очаква събитие, което ще укрепи финансовата стабилност на връзката им. Това може да бъде покупка на дом или нещо, което да ви даде по-голямо усещане за сигурност. Друга възможност е ако скоро сте започнали нова връзка да решите да заживеете с този човек.

Скорпион

Скорпионите ще могат да говорят по-лесно с половинката си относно ценностите им. Венера се движи сега във вашия знак, което ще привлича вниманието на другите към вас. Вашите качества на магнетизъм са по-силни от обичайното. Скорпиони, вие сте като хубаво вино, което се подобрява с възрастта.

Стрелец

Може би премълчавате това, което не ви допада във връзката, особено ако половинката ви не ви цени. Готови сте да продължите да действате в тази посока, което няма да се отрази положително на любовта. Ако смятате, че е време да прекратите взаимоотношенията си с някого, който не ви предлага това, от което се нуждаете, няма да се поколебаете да го направите.

Козирог

Ако сте необвързани, тази седмица ваш приятел може да ви запознае с интересна личност. Той или тя може да се окажат подходящи за вас, да са ви интересни по някакъв начин. Не отказвайте срещата, може да останете приятно изненадани.

Водолей

Любовният ви живот ще бъде пряко свързан със социалния ви такъв през тази седмица. Меркурий ще се премести във вашия сектор на приятелството. Тъй като тази планета управлява романтичния ви сектор, много е възможно между вас и приятел да се усети любовна химия.

Риби

Възможно е половинката да се фокусира много повече върху кариерата си, отколкото върху вашата връзка. Всъщност това няма да ви подразни. Сега имате добри възможности да се концентрирате и върху нещата, които са ви интересни. Хубавото е, че с любимия човек ще се подкрепяте взаимно в преследването на целите ви.

Източник: Аз, жената


image0 (9K)