Любовен хороскоп за уикенда: Ракът иска всичко на мига, вълнуващи мигове за Стрелеца

Овен

През този уикенд романтиката определено няма да бъде водеща, за сметка на желанието за секс и еротика. Намерете правилния начин да „въведете” половинката си в плановете си за тези дни.

Телец

Телците ще са на „домошарска” вълна през уикенда. Възможно е да се отдадат на кулинарни експерименти или коледна украса. Едно е ясно – уютът ще е движеща сила при тях.

Близнаци

Може би няма да е голяма изненада, ако ви кажем, че Близнаците ще са погълнати от философски казуси, които няма да имат търпение да разяснят с половинката. Смисълът на живота и любовта, децата и подобни теми ще са в центъра на Близнашкото внимание.

Рак

Иска ви се нещата да се случват на мига. Бъдете търпеливи, защото любовните взаимоотношения са специални и може да отнемат повече време докато се развият.

Лъв

Ще имате нужда да изразявате любовта си към любимия. Помислете какво би го зарадвало, някакъв малък жест. Той също ще е в романтично настроение.

Дева

За пръв път от много време ще отворите сърцето си, без да се чувствате несигурни и уязвими. Ще споделите страховете и мечтите си, а партньорът ще бъде ваша подкрепа.

Везни

Ще ви бъде трудно да сдържате емоциите и думите си. В резултат е възможно да нараните чувствата на половинката си без дори да го осъзнавате.

Скорпион

През тези два дни ще ви вълнуват въпроси, свързани с емоционалната страна на вашата връзка. Постарайте се да избягвате конфликтите и контролирайте желанието си да надделеете над партньора.

Стрелец

В любовния живот на Стрелеца отново започва да става вълнуващо. Ако сте обвързани, с партньора ще откриете нови вълнуващи неща, с които да разнообразите секса. Също така ще имате нужда да споделите един с друг интимни тайни.

Козирог

Някои от обвързаните Козирози ще проведат важни разговори с партньора. Ще разберете, че по някои въпроси те не са готови да направят компромиси и това може да ви накара да се почувствате далеч един от друг.

Водолей

Обичани ще се чувстват Водолеите този уикенд. Партньорът най-вероятно е приготвил романтична изненада за вас под някаква форма. Любовта е във въздуха и сега е моментът да се отдадете на повече интимност. Не крийте емоциите и чувствата си, а направете времето заедно наистина приятно.

Риби

Някои от обвързаните представители на зодията ще усещат връзката си така, сякаш е остаряла и липсва тръпката. Може би усещането ви се дължи на факта, че през последните седмици не сте били особено свързани един с друг. Измислете спешен спасителен план за любовта!

 

 


image0 (9K)