Лъчезарната фурия Лорина Камбурова и нейният шеметен живот

Тя е само на 25 и е вече достатъчно популярно и известно лице. Името ѝ е нежно и женствено като самата нея. Лорина Камбурова влезе в домовете на българите с рекламата на страната ни, снимана заедно с актьора Бойко Кръстанов.

[ad id=“263680″]

А дни след това трайно се настани на екрана пред зрителите в ролята на Ани, като главно действащо лице в новия сериал по бТВ „Скъпи наследници“.

Лорина е дете-чудо, което е родено край морето във Варна и още на 6 е вече на сцената. Във Варненската детска опера за 10 години участва в 15 мюзикъла. Като ученичка стига до финала на „Мюзик айдъл 3“, а на 18 още не е решила как ще продължи с образованието си. Приемат я да учи икономика, но скоро се отказва и бързо заминава за София, където завършва НАТФИЗ. Снимала е в 5 американски продукции, играе в сериалите „Връзки“ и в турския „Ездачи“ и година и половина записва ролята си в 170-те серии на „Скъпи наследници“.

Съвсем на шега отива на кастинг за филм с Никълъс Кейдж, харесват я, но тя не успява да стикова времето си съвместно със снимките в „Бели Вит“ и „наследниците“ и отказва ролята.

[ad id=“225664″]

Освен актьорството, Лорина страстно обича музиката, пише своя и я изпълнява.

Лъчезарното момиче губи майка си едва на 12 години, но успява да се вдигне благодарение на силната си воля. Самата тя казва, че човек сам избира дали да бъде щастлив или нещастен. Работила е много над себе си, четейки духовна и философска литература. Всичко е личен избор, споделя Лорина.

На въпроса получава ли се любовен триъгълник в сериала „Скъпи наследници“ между героят на Орлин Павлов, нея и Катето на Даяна Ханджиева, младата актриса отговаря:
„Ааа, не казвам. Изневярата по своята същност е нещо естествено, но винаги наранява другия човек. Аз имам приятел – Георги, който ми има пълно доверие и не обръща внимание на това дали и как ме свързват клюките с Орлин Павлов. Имаше време, когато слуховете ме нараняваха, но сега ги отминавам.“

Специалистите предричат шеметна кариера на младата актриса.

Повече за сериала „Скъпи наследници“, за героите и актьорите, участващи в него, четете тук.


image0 (9K)