Лъсна тайна на Меган и Хари, свързана с бебето Арчи

В мрежата изтече документ, който разкри любопитен факт за Меган Маркъл и принц Хари. Той е свързан с плода на тяхната любов – Арчи, пише jenata.blitz.bg .

Актът му за раждане лъсна в интернет и разкри една тайна за съпрузите. Оказва се, че двамата са потулили нещо, което интересуваше цял свят и е свързано с детето им.

В публикувания документ са посочени пълните имена и титли на бащата и майката, професия и място на раждане на първородното на херцозите на Съсекс дете.

Пълното име на бащата на бебето е Негово кралско височество Хенри Чарлз Албърт Дейвид, херцог на Съсекс.

Името на майката е Рейчъл Меган, нейно кралско височество херцогиня на Съсекс. Тя изпълнява задълженията на принцеса на Обединеното кралство.

Освен това в сертификата се посочва родното място на първото им дете, което двойката внимателно се опитваше да скрие.

Смяташе се, че Меган е родила у дома, но се оказва, че не е така. Според документа, бебето с име Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор се е родило в частна болница в Портланд в Уестминстър, където такова раждане струва според британските медии около 20 000 паунда.

Припомняме, че ринц Хари се отказа от титлата си. Заедно със съпругата си той направи сензационно изявление, че се отказва от задълженията си, свързани с кралското семейство. Двамата посочиха, че причината за това им решение е, че искат да се отдадат на гледането на детето си.

Междувременно те напуснаха Великобритания и към настоящия момент живеят в Лос Анджелис, САЩ.


image0 (9K)