Лъсна заверата между Радан и Марешки

В коридорите на Нова телевизия са напълно шокирани, след като по време на предизборния им дебат сутринта за 25 МИР проваленият кандидат Радан Кънев неколкократно се обясни в любов на Веселин Марешки. „Не можем да познаем Радан –  уж се води борец срещу мафията а нито веднъж не нападнал Марешки, нито пък Кутев от БСП, а неохотно нападна и човека на ГЕРБ“, шушукат журналистите там.

Омерзението стигнало върха, когато чули Радан да моли Марешки да се видят да поговорят след участието. „Чинно го чакаше на диванчето 15-тина минути, докато му махнат грима и докато Марешки си свърши телефонните разговори“, свидетелстват от екипа на сутрешния блок и си припомняли как още в началото на февруари Радан любовно нарекъл Марешки „Весо“ и го представял за свой авер.

Близостта между двамата дава отговор и на въпроса откъде Радан и шайката му имат пари за супер скъпата му кампания, след като официално нямат никакви дарения. В кръговете на Радан отдавна се говори че той е толкова заорал дъното, че ще се събере и с дявола за да играе срещу бившите си съпартийци от Реформаторския блок във Варна. „Продаде се на Марешки, паниката му замъгли акъла на тоя Радан и пак е в скандално задкулиси“, шушукат неговите хора.

http://BNews.bg


image0 (9K)