Лъснаха пикантерии за връзката между Дженифър Анистън и Брад Пит

Две десетилетия след началото на любовната история на Брад Пит и Дженифър Анистън изплуваха доста любопитни подробности около началото на връзката им.

Запознати източници разкриха пред „Мирър“, че Анистън е била много сдържана в отношенията си към актьора. И дълго време не е допускала Пит до леглото си от страх да не разруши отношенията помежду им.

Източник твърди, че близо 9 месеца актьорът не е имал интимни отношения със своята любима.

„Това беше най-мъдрото нещо, което Дженифър можеше да направи. Представете си да кажете на Брад Пит, че трябва да почака с интимностите. Такова нещо не му се е случвало никога“, казва източникът.

Единственото, което Брад Пит е получавал от звездата от „Приятели“, било прегръдки и целувки.

Източникът добавя, че за първи път Пит и Анистън са правили любов през 1999 г. на празника на влюбените Свети Валентин. Това се случва пет месеца преди сватбата.

Припомняме, че Пит и Анистън се ожениха през 2000 г. в Малибу. Пет години по-късно те се разделиха. През 2014 г. актьорът се ожени за Анджелина Джоли, но през 2016 г. актрисата подаде молба за развод.

В края на миналата година се появиха слухове, че бившите съпрузи са си простили всичко и пак са започнали да се срещат. А наскоро се заговори, че дори смятат отново да се оженят.

„Не мисля, че тя никога е спирала да го обича, въпреки че той разби сърцето й, когато я остави заради Анджелина Джоли“, казва още източникът. „Отне много време, но тя му прости всичко“, добавя той. jenata.blitz.bg


image0 (9K)