Лъжливият репортер на Господарите излезе от нелегалност

Уволненият репортер от „Господари на ефира” Димитър Върбанов реши да се отърси натрупания срам през последните месеци и отново да се впусне в пълна сила към живота.

След като бе уличен в грозна шашма, амбициозният репортер се покри от света. Негови приятели докладваха, че го е налегнала депресия и не иска да се сблъсква със света.

Наш репортер го засече да празнува Новата година в известна дискотека в Студентски град. Митко бе в мъжка компания, но по изражението му все още бе отпечатано унижението, на което е подложен в последно време. Не пропусна възможност да отскочи до масата на Борис Дали, който същата вечер имаше участие в заведението.

Неговите приятели се веселяха, докато той не се чувстваше удобно при такава тълпа. Непрекъснато се оглеждаше с чувството, че всички очи са вперени в него и го обвиняват за постъпката му.

Припомняме, че Димитър Върбанов бе позорно отстранен от „Господари на ефира”, след като симулира нападение върху себе си. Нахаканият репортер се опита да стане известен с версията, че при опит да заснеме репортаж в склад за хранителни стоки във Велико Търново е хвърлен върху бетонова площадка. В следствие получил наранявания по ръцете и главата, заради което беше настанен в Спешното отделение във Велико Търново.

Кадри от охранителните камери във въпросния склад, разпространени в Yotube, показват как Върбанов сам пада на земята, след което оператора от екипа му започва да го снима. Репортерът остава на земята за известно време, подпрян на лакът и говори пред камерата на колегата си. Впоследствие той ляга по гръб, а операторът му звъни по телефона. Накрая на мястото пристигат двама полицаи.

Междувременно от предаването „Господари на ефира”, което е външна продукция на Нова телевизия, съобщиха, че Димитър Върбанов е освободен. Въпреки че екипът на предаването заявява, че „нито „Господари на ефира”, нито Димитър Върбанов са твърдели, че той е бил бит по време на разследване в склад за хранителни стоки”, в съобщението се посочва, че го освобождават „заради съзнателния или не опит на репортера да подведе обществеността”.

http://BNews.bg


image0 (9K)