Лъв – хороскопът на Алена за ноември

На 1 ноември промените са непрекъснати. Бъдете делови и умерени в думите си. Същото важи и за отношенията с хората от роднинското ви обкръжение. Пазете се от партньори, които сте предизвикали с действията си и манията си за величие, която често ви вреди.

На 2 ноември в никакъв случай не се заемайте с нови задачи под влияние на емоцията. Стабилизирайте постигнатото до момента, хармонизирайте отношенията с колегите си.

На 3 ноември събития, които не са ви особено приятни, започват да завладяват вашия привидно стабилен и защитен свят в този почивен ден. Бъдете внимателни. Не се напрягайте.

На 4 ноември, в почивния ви ден, разчитайте преди всичко на материални придобивки. Ако ви споходят неочаквани проблеми, приемете, че са заради поощрението, което получавате. Не се ядосвайте. Не спорете с колегите си. Ако премълчите и проявите такт, ще спечелите уважението им и ще издигнете авторитета си.

На 5 ноември гледайте философски на неприятностите и проблемите и няма да изпадате в паника. Усещането за спокойствие ще ви възвърне позагубената увереност и здрав разсъдък.

На 6 ноември ще се изкушите да поставите прибързано начало на нови занимания, които няма да бъдат успешни. Обмислете ги добре. Не взимайте импулсивни решения.

На 7 ноември заради прибързаност рискувате да си създадете проблеми, от които трудно ще се измъкнете. Работете спокойно и ще се справите с всичките си задължения. Днес се подчинете и се примирете със Съдбовните изисквания.

На 8 ноември за ваша изненада ще се наложи да отделите време за неотложна делова среща. Не бъдете наивно доверчиви, ако веднага започнат да ви омайват с предложение за инвестиция. Няма да е във ваша полза.

На 9 ноември ви очаква изпълнен с трудности ден. Изненадани сте от грешки на работното място. Ваша е задачата да ги поправите. Не се ядосвайте, а приключете бързо с проблемите.

На 10 ноември, в почивния ден, сте изцяло във властта на настъпващите промени. Не прекалявайте с желанието си да постигнете целите си за един ден, защото ще се преуморите и след това дълго ще се възстановявате.

На 11 ноември ще се наложи в почивния ден да обсъждате нови задачи във връзка с краткосрочно делово планиране. Ако срещнете трудности и по-бавно се справите на задачите си, бъдете доволни, защото ще се предпазите от грешки и от рисковани начинания.

На 12 ноември денят е напрегнат, защото сте изнервени от липсата на почивка в предишните дни. В същото време ще получите потвърждение, че сте вложили парите си разумно в избраната инвестиция и нямате повод за безпокойство.

На 13 ноември проведете ползотворни разговори, свързани с намерението ви да смените работата си, ако вече не отговаря на знанията ви и не ви позволява професионално израстване.

На 14 ноември емоцията отново блокира шансовете ви за успех, ако не я овладеете. Търпението и желанието за компромиси са във ваша полза, за да преодолеете проблемите си на работното място.

На 15 ноември поставете началото на работата, свързана с новите ви идеи. Всички са на ваша страна и ви подкрепят, ако не сте прекалено импулсивни и прибързани и не се опитвате да наставничите.

На 16 ноември денят позволява да проведете важните си делови разговори, може и на работен обяд или вечеря. Единственото изискване на звездите е да сте толерантни към чуждото мнение и да изслушвате събеседника си.

На 17 ноември бъдете особено предпазливи към новите запознанства, особено ако са свързани с деловите ви задължения. Не са изключени сериозни провокации в почивния ден.

На 18 ноември, в почивния ден, ще се сблъскате с проблеми, които са предизвикани от неволно допуснати грешки и от нежеланието ви да приемете съвети от страна на колегите си.

На 19 ноември осъзнавате, че заради вашето лекомислие сте пропуснали възможността да приключите със служебен проблем, който трови настроението ви до обед.

На 20 ноември емоцията отново вреди на отношенията ви на работното място, които и без това успяхте да развалите. Не допускайте нови грешки в поведението си към вашите колеги.

На 21 ноември анализирайте не само работата си, а и поведението си. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността ви е причина неволно да засегнете някого. Не се колебайте и се извинете. Бъдете прозорливи при провеждането на делови разговори, свързани с работата ви и подписването на дългосрочни договори.

На 22 ноември дори и ако сте заминали някъде, проведете по телефона предварителни разговори, свързани с желанието ви да си извоювате нова, по-приятна и доходна работа. Не бързайте с крайното си решение.

На 23 ноември не харчете парите си и не се занимавайте с търговия заради желанието да блеснете пред новите си познати и да докажете, че сте търговци от класа. Ще загубите и парите, и новите си познати.

На 24 ноември, в почивния ден, имате възможност да се справите отлично със задачите си въпреки трудностите на работното място. Щастието е кацнало на рамото ви.

На 25 ноември се опитайте да застанете стабилно на мястото си и не позволявайте на промените да ви повлекат в нежелана посока в почивния ден. Съдбата ви закриля, ако сте разумни. Избегнете прибързаните и рисковани действия.

На 26 ноември мислите само за служебните си задължения. Очаквате да чуете какви са резултатите от вашето начинание. Не бива да се изненадвате, ако кажат, че не са добри, защото се
опитват да ви засегнат.

На 27 ноември не спорете с колегите си и се занимавайте само с рутинната си работа. Ако искате да наложите мнението си, сторете го без агресия.

На 28 ноември може да се наложи внезапно да заминете в командировка, за да проверите дали във ваш офис в друг град следват правилата на работа. Ако не пътувате, завършете започнатите задачи.

На 29 ноември се налага да предприемете промени, които ще ви донесат полза и спокойствие през следващите месеци. Не се бавете, а се отдайте на активна работа. Не предизвиквайте сами провали в професионалното си развитие, които могат да доведат до пълен срив, личен и делови.

На 30 ноември очаквайте приятна новина, свързана с личния ви живот. Не позволявайте на проблемите да завладеят съзнанието ви заради невъзможността да се освободите бързо от притесненията си.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)