Луфтханза пусна снимки на родения над Атлантика Николай и реши какво ще му подари

Българчето, което се роди над Атлантика,  ще е с уникални данни в личните си документи – като родно място ще бъде посочено 49° северна географска ширина и 21° западна дължина.

[ad id=“236993″]
Lufthanza_Nikolai_samolet_roden (2)„Обсъждаме в момента какво да направим за Николай, искаме да е нещо много специално – да направим нещо за живота и бъдещето му, не само да лети безплатно, например“ – това коментира представителят на „Луфтханза“ за България, Албания, Македония и Косово Александър Толвет по повод идването на бял свят на българчето, което се роди на борда на самолет на германската авиокомпания.

Припомняме, че неговото раждане се осъществи на 26 юли на 12 хиляди метра надморска височина по време на полет над Северния Атлантически океан.

[ad id=“225664″]
Lufthanza_Nikolai_samolet_roden (3)Малкият Николай ще има уникални данни в документите си за самоличност. Вместо място на раждане няма да бъде посочен град, а географските координати, на които е изплакал за първи път – 49 градуса северна географска ширина и 21 градуса западна географска дължина.

„Уникален паспорт, уникално дете“, коментира още Толвелт.


image0 (9K)