Лунeн хороскоп за днес – какви забрани ни налага

Луната е в Риби. Изгрява в 02.17 ч. Залязва в 13.47 ч. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 22-и в 23-и с изгрева й. Управител на деня е Юпитер. Цветовете на деня са вишневият и червеният. Минералите – планински кристал и рубин.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Бъдете максимално активни. Разрешаване на бизнес- или професионални проблеми ще съпътства работата ви. На родените в Козирог, Дева и Рак, които се занимават с програмиране, работата им спори, а звездите им помагат да създават нови компютърни програми. Родените в Дева и Риби да се предпазват от преумора.

[ad id=“263680″]

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Покупките за дома носят доволство. Ушийте си или си купете нова официална или домашна дреха. Родените в Рак и Скорпион да включат в менюто си диетични продукти.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще бъдат перфекционисти при въвеждане на ред. Биха били отлични собственици на хотели, секретари, деловодители. Прозорливи и неизменно виждащи дълбоко в човешката душа, ще са добри психолози и психотерапевти.

[ad id=“236993″]

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Забранени са електроепилацията и коламаската за жени, както и терапиите за лице. Може да започнете диета.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на стъпалата, лимфната система и за премахването на кисти, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.
Автор: Светлана Тилкова- Алена


image0 (9K)