Лунният календар за днес

Луната преминава от Водолей в Риби в 13.52 ч. Изгрява в 01.17 ч. Залязва в 11.46 ч. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 20-и в 21-и с изгрева й. Управител на деня е Марс. Цветът на деня е червеният. Минералите – яспис и рубин.

[ad id=“225664″]

Бизнес пътувания: Денят е благоприятен за конференции и важни мероприятия, особено ако сте родени в Овен, Стрелец и Лъв. Възможни са доходи от бизнес, получаване на парично възнаграждение за свършена допълнителна работа или повишение на заплатата за родените в Овен, Близнаци и Стрелец.

Семейни отношения: Почистете цветята си от изсъхнали листа. Засилени са склонността към агресия и душевното напрежение. Затруднено е общуването и взимането на важни решения. Бъдете предпазливи.

[ad id=“263680″]

Бебета, родени в този ден: Общителни, с привличащ околните чар и сърдечност. Създадени са да творят музика и да танцуват. Насочете ги в тази област.

Красота и здраве: Не се подлагайте на масаж. Забранено е татуирането. Спортувайте или медитирайте, но не и след залез Слънце.

[ad id=“236993″]

Операции и болести: До прехода на Луната са забранени операциите на ставите, вените, апендикса и ваденето на зъби, а след този час на стъпалата, лимфната система и за премахване на кисти, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)