Лунен хороскоп-цветът на деня е червеният

Луната е в Дева. Залязва в 01.01 ч. Изгрява в 12.10 ч. Фаза – първа четвърт. Лунният ден  преминава от 6-и в 7-и с изгрева й. Управител на деня е Марс. Цветът на деня е червеният. Минералите – яспис и рубин.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Родените в Овен да се срещнат с влиятелни хора. Днес е денят, за да получат тяхната помощ или обещание за подкрепа. Родените в Стрелец, Водолей и Везни имат шанса да привлекат съмишленици.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Пералнята, закупена днес, ще съхраните за дълго без ремонт. Всички с изключение на родените във Водолей и Лъв да положат усилия и занесат за поправка развалената битова техника или да извикат майстор в къщи.

[ad id=“263680″]

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са подвластни на странни събития през целия си живот. Трябва да се научат да анализират ставащото. Ще летят с удоволствие в космоса. Ще са авторитетни съдии.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Позволени са терапиите на лицето и епилацията. Забранено е моделирането в коремната област, особено при скоро родили жени.

[ad id=“236993″]

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на органите в коремната кухина заради по-трудното зарастване на тъканите, както и пластичните операции на коремната стена, ако не са животоспасяващи.
Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)