Лунен хороскоп на Алена за 7 ноември

Луната е в Скорпион. Изгрява в 06.30 ч. Залязва в 17.30 ч. Фаза – новолуние, което настъпва в 18.02 ч. Лунният ден преминава от 28-и в 29-и с изгрева й и в 1-и с настъпване на новолунието. Управител на деня е Меркурий. Цветът на деня е зелен. Минералът е яспис.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Бартерни сделки с кратък срок на изпълнение да направят Близнаците и Лъвът. Възможни са неочаквани делови пътувания за установяване на партньорски отношения. Съветвам ви да отложите срещите и преговорите, особено ако сте родени в Козирог, Овен, Рак и Везни.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: В менюто за деня включете храна, засилваща мозъчната дейност: мед и орехи, ако се занимавате предимно с интелектуален труд. Планирайте кратко пътуване или дори разходка сред природата или в парка. Спортувайте, особено ако сте родени в Стрелец, Лъв, Водолей и Овен.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще имат смели идеи и глобални планове. Привикнете ги към точност. Трябва да завършат висше образование. Научете ги да проявяват щедрост и да не бъдат егоисти. Ще са видни политически дейци или юристи.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Кожата е много чувствителна към средства, засилващи кръвообращението. Забранени са полагането на постоянен грим, терапия против бръчки с лифтинг ефект, пилингът, антицелулитна терапия. Позволена е епилацията, маникюр и педикюр.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на половите органи и дебелото черво, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)