Лунен хороскоп на Алена за 26 декември

Луната преминава от Лъв в Дева в 19.49 ч. Залязва в 10.57 ч. Изгрява в 21.30 ч. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 19-и в 20-и с изгрева й. Управител на деня е Меркурий. Цветът на деня е зелен. Минералът е яспис.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Денят е благоприятен за творческа и научноизследователска работа, особено ако сте родени в Телец и Дева. Ползотворни са срещите и разговорите с влиятелни хора, особено за Водолей и Риби. Ще напреднете повече от планираното, ако имате строителен бизнес с непрекъснат цикъл.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Не давайте и не взимайте пари назаем. Ако ги дадете на ваши роднини, няма да ви ги върнат. Отложете поредните според вас полезни покупки за бита.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са самостоятелни и упорити, с нетрадиционно мислене. Ще се справят идеално в областта на рекламата, дистрибуторството на стоки чрез нови методи на представяне, дизайнерството в областта на опаковките.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Ефективни са всички процедури, почистващи кожата и тялото. Забранена е мезотерапията, епилацията, маникюрът, педикюрът. Боядисването на косите и сешоарът са разрешени.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на сърцето, кръста, гърба и диафрагмата, а след този час на коремната кухина заради трудното зарастване на тъканите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)