Лунен хороскоп на Алена за 23 ноември

Луната преминава от Телец в Близнаци в 06.10 ч. Залязва в 07.16 ч. Изгрява в 17.31 ч. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 07.39 ч. Лунният ден преминава от 16-и в 17-и с изгрева й. Управител на деня е Венера. Цветът на деня е синият. Минерал – ахатът.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Денят е критичен. Нежелателни са пътуванията, разрешаването на важни въпроси и провеждането на делови разговори. Във всичко се ползвайте от съветите на компетентни хора, особено ако сте родени в Рак, Близнаци и Стрелец. Денят е идеален за задгранични срещи и разговори за родените в Овен, Стрелец, Водолей и Везни.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Включете в менюто си топла гозба от бобови растения. Денят е благоприятен за начало на семейни и делови задгранични пътувания.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Характерът им ще се оформя от начина на живот. Събитията ще ги принудят да мислят за житейските истини. Да се занимават с източните начини за усъвършенстване на тялото и духа. Ще са добри възпитатели и учители.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Купете си парфюм с аромат на плодове и цветя. Забранени са терапиите за лице и парната баня, коламаската е позволена.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на гърлото, а след този час – на бронхите, белите дробове и трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)