Лунен хороскоп на Алена за 19 ноември

Луната е в Овен. Залязва в 02.49 ч. Изгрява в 15.22 ч. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 12-и в 13-и с изгрева й. Управител на деня е Луната. Цветът на деня е сребристосин. Минералът – александрит.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Денят е подходящ за начало на ремонт и строителство, ако сте от тези ексцентрични хора, за които наближаващият край на годината е най-подходящият за целта, за покупка на селскостопанска земя. Преподавателска дейност и възпитанието на младите ви носят удовлетворение, ако сте родени в Дева, Скорпион и Телец. Пренапрежението може да има дълготрайни негативни последици за здравето ви.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Успех във взимането на изпити ще имат родените в Близнаци, Дева, Козирог и Водолей. Денят е благоприятен за подготовка на лекции, реферати, доклади, предимно за родените в Близнаци, Везни и Козирог.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Добри, отзивчиви и меки по характер, с нищо неправещи впечатление. Необходимо им е педагогическо образование. Ще са добри учители и възпитатели.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Ефективни са козметични средства за кожата, в чийто състав има екстракти от успокояващи билки. Забранени 34 са терапиите за тяло и лице – кожата е свръхчувствителна и податлива на алергии. Забранени са и лифтингът, филърите и ботоксът

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)