Лунен хороскоп на Алена за днес

Луната преминава от Лъв в Дева в 07.47 ч. Изгрява в 00.41 ч. Залязва в 14.54 ч. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 23-и в 24-и с изгрева й. Управител на деня е Венера. Цветът на деня е синият. Минерал – ахатът.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Не пропускайте възможността да поставите началото на нови задачи, които ще ви донесат признание още до края на годината.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Денят е подходящ за трупане на нови знания, изхвърляне на непотребни вещи и цялостно почистване на жилището.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Умни, способни да планират бъдещето си, но срещащи трудности по отношение на неговата реализация. Научете ги да конкретизират действията си, да не се разпиляват. Научете ги на физически труд. Ще са добри учени.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Забранени са солариумът, сауната и мезотерапията. Направете си масаж на лице и тяло, епилация, маникюр, педикюр. Не започвайте диета.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на сърцето, кръста, гърба и диафрагмата, а след този час на коремната кухина заради трудното зарастване на тъканите, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)