Лунен хороскоп – инатът ще е водещ днес

Луната преминава от Скорпион в Стрелец в 07.28 ч. Залязва в 04.04 ч. Изгрява в 18.35 ч. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 12-и в 13-и с изгрева й. Управител на деня е Луната. Цветът на деня е сребристосин. Минералът – александрит.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Инатът ще е водещ при делови и бизнесразговори, които може да се окажат проблемни и носещи бъдещи загуби, дори и да са на предразполагаща трапеза. Съветвам ви да ги отмените. Денят не е подходящ за целта. При необходимост да ги проведете не ги финализирайте.

[ad id=“236999″]

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Семейните, родени в Близнаци, Стрелец, Козирог и Рак да не проявяват капризи и раздразнителност, за да не съсипят отношенията си. Ако имате намерение да сключите брак днес и сте излезли от периодите си на Съдбовна забрана, сте орисани на щастие.

[ad id=“263680″]

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Добри, отзивчиви и меки по характер, трудно ще правят впечатление. Необходимо им е педагогическо образование. Ще са добри учители и възпитатели.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Масаж, топли и студени компреси ще подобрят тена на лицето ви. Няма да се получи очакваният ефект, ако започнете диета.

[ad id=“236993″]

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на половите органи, а след този час на черния дроб, кръвоносната система, операциите, свързани с донорство и кръвопреливане, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)