Лунен хороскоп за 22 октомври

Луната преминава от Риби в Овен в 09.57 ч. Залязва в 05.03 ч. Изгрява в 17.54 ч. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 13-и в 14-и с изгрева й. Управител на деня е Луната. Цветът на деня е сребристосин. Минералът – александрит.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Денят е особено подходящ за благотворителни начинания. Може да окажете финансова подкрепа на този, който ви е помолил за нея, и е по възможностите ви. За родените в Овен денят подкрепя печеливша инвестиции.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Почистете и пренаредете дома си. Ако сте купили нов дом, днес е подходящият ден за официалното ви преместване. Обогатете се с нови знания без оглед на вашата възраст.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са непоколебими в своите възгледи и упорити във всичко, което правят. Добре е да ги научите да виждат голямата цел. Ще са отлични философи и теоретици.

[ad id=“263680″]

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Родените в Овен, Везни, Телец и Скорпион да пият чай с мед за гърлото си. Коламаската, маникюрът и педикюрът са позволени. Епилации и подмладяващи процедури за лице са забранени.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната избягвайте операциите в областта на стъпалата, пръстите на краката, на сухожилията на пръстите и сухожилните връзки, на храносмилателната система, а след този час на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)