Лунен хороскоп за деня – Търговците да бъдат внимателни!

Луната е в Рак. Изгрява в 07.29 ч. Залязва в 22.46 ч. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 2-и в 3-и с изгрева й. Управител на деня е Венера. Цветът на деня е синият. Минерал – ахатът.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Внимавайте с търговията, за да не търпите загуби, ако сте родени в Близнаци, Дева и Риби. Родените в Стрелец, Овен и Лъв ще заслужат признание, ако се заемат с благотворителност. Родените в Овен, Лъв и Стрелец могат да осъществят коренни промени в деловата си дейност.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Пътуванията, свързани с личния живот, са приятни за родените в Лъв и Овен. Хармонизирайте отношенията си, ако са проблемни, и с лекота ще ги подобрите.

[ad id=“263680″]

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са емоционално нестабилни, но притежаващи невероятен чар. Научете ги да контролират действията си. Ще са добри режисьори, кинооператори, драматични артисти.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Съберете информация за нови козметични продукти. Денят е подходящ за епилация, маникюр и педикюр. Предпочитанието ви трябва да е към нискокалорична храна.

[ad id=“236993″]

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на стомаха, жлъчката и подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи.
Автор: Светлана Тилкова -Алена


image0 (9K)