Лунен хороскоп за деня: До прехода на Луната са забранени някои операции

Луната преминава от Лъв в Дева в 11.40 ч. Залязва в 00.23 ч. Изгрява в 11.00 ч. Фаза –първа четвърт. Лунният ден преминава от 5-и в 6-и с изгрева й. Управител на деня е Луната. Цветът на деня е сребристосин. Минералът – александрит.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Родените в Риби и Скорпион ще се радват на подкрепата на властите. Денят позволява печеливша търговия със земеделски земи или недвижими имоти – жилища и гаражи. Планинският туризъм ще се отрази добре на родените в Дева, Телец и Козирог.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Денят е подходящ да купите на децата си дрехи, които и на тях да им харесват и да бъдат на приемливи цени. Разходете се вечерта или отидете на гости.

[ad id=“263680″]

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще имат труден житейски път. Обстоятелствата могат да ги пречупят, затова трябва да бъдат възпитавани в сила на Духа. Ще са добри обществени дейци.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: В козметичните маски може да бъдат използвани хомеопатични продукти. Храната ви да не е с по-остри подправки и с тлъсто месо.

[ad id=“236993″]

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на сърцето, кръста, гърба и диафрагмата, а след този час на коремната кухина заради трудното зарастване на тъканите, ако не са животоспасяващи.
Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)